Με μαζική συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές της Ν. Δημοκρατίας στο Μαρούσι

0

 

Δυναμική ήταν η επανεκλογή του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αμαρουσίου κου Χ. Μπελεγράτη, στο τιμόνι της Οργάνωσης για άλλη μία θητεία.  Μετά από επτά χρόνια επιτυχημένης πορείας ως Πρόεδρος τα μέλη του Κόμματος, αναγνωρίζοντας την προσφορά και τις ικανότητες του Προέδρου στήριξαν δυναμικά την επανεκλογή του.

Η συμμετοχή των μελών που προσήλθαν για να ψηφίσουν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ημέρα διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Περίπου 600 άτομα ψήφισαν δια ζώσης, ενώ πάνω από 100 ακόμα μέλη επέλεξαν την ηλεκτρονική ψηφοφορία και ψήφισαν εξ αποστάσεως.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο είναι 9 μελές έχουν εκλεγεί, με σειρά οι : Πρόεδρος Χρήστος Μπελεγράτης,

Τσουκαλά Ανδρομάχη (Μάχη) με 178 ψήφους, Νικολαράκου Ανδρομάχη (Μάχη) 159 ψήφους, Ντόβας Δημήτρης 157, Πάσχου Ειρήνη-Κορνηλία (Κορίνα) 156, Μαζαράκη (Μαριάννα) Μαρία 114 ψήφοι, Χριστακοπούλου Βασιλική (Βάλια) 107, Πουγγια Ελένη 99 ψήφοι, Κονδύλης Στυλιανός 80 και Λεμονίδης Άγγελος 70.

Σε δηλώσεις του στην Εφημερίδα ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ ο επανεκλεγής Πρόεδρος κος Χ. Μπελεγράτης σημείωσε πως όλη η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε άψογα, τηρήθηκαν οι κανόνες και τα υγειονομικά μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό και η συμμετοχή ήταν πραγματικά μεγάλη. Ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι εργάστηκαν για να εξυπηρετηθεί ο μεγάλος αριθμός των μελών που προσήλθαν και να ολοκληρωθούν οι εσωκομματικές εκλογές με απόλυτη επιτυχία. Ο κος Χ. Μπελεγράτης τόνισε στην εφημερίδα μας πως «Ευχαριστώ τα μέλη της μεγάλης και δυναμικής Τοπικής μας Οργάνωσης για τη μεγάλη τους συμμετοχή όπως και για την αγάπη και συμπαράσταση προς το πρόσωπό μου. Για τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που αναδείχθηκαν από τις χθεσινές εκλογές εύχομαι να έχουμε μια καλή θητεία, σύμπνοια, εποικοδομητική συνεργασία, αγάπη και καλό κουράγιο. Όλοι μαζί, ο καθένας προσθέτοντας το δικό του λιθαράκι, να δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, στο όραμα του Κόμματος και της κυβέρνησής μας, να προσφέρουμε στον τόπο μας και στους συμπολίτες μας».

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της καταμέτρησης των σταυρών για την Νομαρχιακή ούτε και για τους συνέδρους.

Την Κυριακή, στο Δημαρχείο του Αμαρουσίου στις εσωκομματικές εκλογές πήρε μέρος και ο Δήμαρχος κος Θ. Αμπατζόγλου ο οποίος αφού ψήφισε δήλωσε πως «Εύχομαι σε όσους εκλεγούν στην Τοπική μας Επιτροπή, να συνεισφέρουν θετικά στη δημόσια ζωή και να προσφέρουν παραγωγικό έργο για την Πόλη μας».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας