Με μεγάλη συμμετοχή Μαρουσιωτών συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των Αθλητικών & Πολιτιστικών Τμημάτων του Δήμου Γιορτή Ελεύθερης – Ρυθμικής Γυμναστικής Παιδιών, Τένις Παιδιών – Ενηλίκων, Έκθεση κοσμήματος & Ψηφιδωτού

0

Συνεχίζονται με μεγάλη συμμετοχή κόσμου οι εκδηλώσεις των αθλητικών & πολιτιστικών τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου.

Γιορτή Ελεύθερης – Ρυθμικής Γυμναστικής Παιδιών, Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» Τετάρτη 8 Ιουνίου:

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, του Πρόεδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα.

Παραβρέθηκαν ακόμη εκτός από την Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, οι Αντιδήμαρχοι, Γιάννης Νικολαράκος, Γιάννης Ιωαννίδης, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου  Μαρία Δήμητρα Ρώτα, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και Εντεταλμένη Σύμβουλος Ελένη Λέκκα.

Έκθεση των τμημάτων Εφαρμοσμένων Τεχνών, Κοσμήματος & Ψηφιδωτού, Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη «Σπύρος Λούης», Δευτέρα 6 Ιουνίου:

 Τα εγκαίνια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Δήμαρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή καθώς και του Προέδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα.

Παραβρέθηκαν ακόμη εκτός από την Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού  Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης,  η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου & Εντεταλμένη Σύμβουλος Ελένη Λέκκα.

 Γιορτή Τένις Παιδιών & Απονομές Τουρνουά Τένις Ενηλικών, Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου, Πέμπτη 9 Ιουνίου:

 Η εκδήλωση έλαβε χώρα παρουσία του Προέδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα και του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη.

 Σε δηλώσεις του ο κ. Θ. Αμπατζόγλου συγχαίρει τον Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και στελέχη της ΚΕΔΑ για την άρτια διοργάνωση των εκδηλώσεων και επισημαίνει πως η μαζική συμμετοχή τόσο μελών όσο και θεατών αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών Πολιτισμού και Αθλητισμού που παρέχονται στον Δήμο.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας