Με θλίψη το Μαρούσι αποχαιρετά τον Πέτρο Καλογρίδη

0

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στην Μαρουσιώτικη κοινωνία η είδηση της απώλειας του αείμνηστου Πέτρου Καλογρίδη. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που συνέδεσε την πορεία του με την ιστορία της πόλης καθώς διετέλεσε για πάρα πολλά χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος, συγκεκριμένα εκλεγόταν συνεχώς από το 1982 εως το 2010, ενώ και για δυο θητείες υπήρξε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Δραστήριος, ευαίσθητος με αγάπη για την πόλη του και τα κοινά ξεχώρισε και αγαπήθηκε από τους συνδημότες του ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως απολάμβανε τον σεβασμό των συμπολιτών του πέρα και πάνω από πολιτικές αντιπαραθέσεις. Μεγάλη ήταν επίσης και η προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης καθώς συνετέλεσε πολύ στην αναβάθμιση του ΓΣΑ ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Από εχτές το βράδυ που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του τα συλλυπητήρια μηνύματα και οι εκφράσεις θλίψης είναι αμέτρητες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από φίλους, πρώην συνεργάτες, ανθρώπους που τον είχαν γνωρίσει και συναναστραφεί.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Θ. Αμπατζόγλου στο συλλυπητήριο μήνυμά του αναφέρει πως «Ο Πέτρος Καλογρίδης υπήρξε επί 32 συναπτά έτη Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης μας και για 10 χρόνια Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Άφησε το δικό του αποτύπωμα στην πολιτική και κοινωνική ζωή του Αμαρουσίου και αποτέλεσε μέρος της εξέλιξης της πόλης που αγάπησε. Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στους οικείους του».

Συλλυπητήρια δήλωση έκανε και η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου όπου αναφέρει πως «Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Αμαρουσίου εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην Οικογένεια και στους Οικείους για τον θάνατο του ιστορικού μέλους και πρώην Αντιπροέδρου ΔΣ του Συλλόγου μας Πέτρου Καλογρίδη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει» .

Η οικογένεια της Εφημερίδας ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Αιωνία η μνήμη του.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας