Με την Ορχήστρα κλασικής & ποικίλης μουσικής του Δημοτικού Ωδείου άνοιξε αυλαία το Πολιτιστικό Φεστιβάλ 2022 του Δήμου Αμαρουσίου

0

Την αυλαία του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Αμαρουσίου για το έτος 2022, άνοιξε το Σάββατο 25 Ιουνίου, στο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219), η ορχήστρα κλασικής & ποικίλης μουσικής του Δημοτικού Ωδείου «Μίκης Θεοδωράκης» με αξέχαστες μελωδίες μιας ρομαντικής Αθήνας «Σαν Παλιά Καρτ-Ποστάλ». Η εκδήλωση έλαβε χώρα παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως, του Αντιπεριφερειάρχη  Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Ιωάννη Κεχρή, του Προέδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα, του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρου Κόνιαρη, πρόεδρων & μέλων τοπικών συλλόγων της πόλης.

Το καλωσόρισμα στο Φεστιβάλ έγινε από την Καλλιτεχνική Διευθύντρια & μουσική επιμελήτρια Φωτεινή Κοσκόρου όπου μαζί με τη μουσική ορχήστρα ενθουσίασαν το κοινό ερμηνεύοντας γνωστά τραγούδια της πάλαι ποτέ κοσμικής Αθήνας όπως «Το Φεγγάρι είναι κόκκινο», «Μάμπο Βραζιλιέρο», «Άσπρες Κορδέλες» κ.α.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου στο σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη τον Πρόεδρο Νίκο Πέππα και τα στελέχη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) για την εξαιρετική επιμέλεια και διοργάνωση Φεστιβάλ.

Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Φωτεινή Κοσκόρου και την  ορχήστρα,  που μέσω της μουσικής και χορευτικής περιήγησης μετέφεραν έστω και για λίγο το κοινό στην παλιά Αθήνα.

Την Κλασική & Σύγχρονη Ορχήστρα πλαισίωσαν καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, ενώ τα χορευτικά σύνολα οι μαθητές των καλλιτεχνικών τμημάτων της ΚΕΔΑ.

Παρούσα στην πρώτη βραδιά του Φεστιβάλ και η σύμβουλος του Δημάρχου επί πολιτιστικών θεμάτων Άννα Βαγιωνά.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας