Με τραγούδι, χορό και πολύ κέφι κοπή της πίτας του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Η Αγ. Μαρίνα»

0

Δεκάδες μέλη και φίλοι του Σωματείου «Η Αγία Μαρίνα» παραβρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 6 Φεβρουαρίου στην πολύ επιτυχημένη συνεστίαση για την κοπή της πίτας του. Το Σωματείο που επί δεκαετίες έχει πραγατοποιήσει τεράστιο κοινωνικό έργο συντρέχοντας απόρους και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, δέχτηκε τις ευχές των παρισταμένων που προσήλθαν στην καθιερωμένη εκδήλωση της βασιλόπιτας.

Η δραστήρια Πρόεδρος κα Μ. Σοφού στο χαιρετισμό της ευχαρίστησε θερμά όλο τον κόσμο που ανταποκρίνεται τόσο εγκάρδια σε όλες τις δράσεις και τις ενέργειες του Σωματείου, που συνδράμει οικονομικά ή προσφέροντας το χρόνο του και τις προσπάθειές του. Η κα Μ. Σοφού συγκινημένη έκανε μια σύντομη αναδρομή αφενός στα χρόνια λειτουργίας του Σωματείου και αφετέρου στις πρόσφατες δράσεις κοινωνικού, πολιτιστικού και πνευματικού περιεχομένου και καταχειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους.

Ο Δήμαρχος κος Θ. Αμπατζόγλου συνεχάρη την άξια Πρόεδρο και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για το έργο τους και τόνισε πως Συλλόγους όπως η Αγία Μαρίνα που έχουν πραγματική, ουσιαστική και έμπρακτη προσφορά στην κοινωνία αξίζει ο Δήμος να τους συμπαραστέκεται. Δεσμεύτηκε ακόμα πως η πόρτα του Δημαρχείου θα είναι πάντα ανοιχτή και αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας που έκοψε στην Πρόεδρο κα Μ. Σοφού.

Παραβρέθηκαν ακόμη ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Γ. Κεχρής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Δ. Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σ. Σταθούλης και Σ. Τσιπουράκης, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Ελ. Βλάχου, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κος Μ. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κος Π. Κόνιαρης, η Πρόεδρος του Παρατήματος Παναθηναϊκής κα Β. Γεωργοπούλου, η Πρόεδρος των Αλκυονίδων κα Μ. Βλάσση, η Αντιπρόεδρος της Μέριμνας του Γήρατος κα Μ. Ψευδού, η Γραμματέας των Αθμονέων κα Δ. Πετρούτσου, η Γραμματέας των Αναβρύτων κα Μ. Ρογκάκου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας