Μεγάλη η στήριξη των φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών του Αμαρουσίου στο θεσμό του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου»

0

Θ. Αμπατζόγλου: Συγχαίρουμε τους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων για την παροχή ίσων ευκαιριών σε όλους τους μαθητές της πόλης μας

Το πρόγραμμα του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» δηλαδή της Δωρεάν και μειωμένου κόστους φοίτησης σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών, μέσης εκπαίδευσης και κέντρων μελέτης μαθητών Δημοτικού του Αμαρουσίου, υλοποίησε και φέτος ο Δήμος Αμαρουσίου, παρέχοντας τη δυνατότητα στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν κοινωνικές ή οικονομικές δυσκολίες να καλύψουν μέρος των εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών τους.

Οι θέσεις φοίτησης εξασφαλίστηκαν χάρη στην πολύτιμη συνεργασία και το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης των ιδιοκτητών φροντιστηρίων της πόλης, οι οποίοι βάσει των δυνατοτήτων τους διέθεσαν συγκεκριμένο αριθμό θέσεων και για συγκεκριμένες τάξεις.

Ειδικότερα, οι ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης και τα Κέντρα Μελέτης μαθητών Δημοτικού  προσέφεραν 25 θέσεις και οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών προσέφεραν 45 θέσεις.

Το  πρόγραμμα υλοποιείται από το Γραφείο Κοινωνικής Στήριξης του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), υπό την επίβλεψη του Προέδρου του Πέτρου Κόνιαρη.

Σημειώνεται πως εξυπηρετήθηκαν όλα τα αιτήματα που πληρούσαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις κοινωνικοοικονομικής οικογενειακής κατάστασης. 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου συγχαίρει τους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων για την πολύτιμη βοήθειά τους αλλά και τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου για την αποτελεσματική διαχείριση του θέματος και σε δήλωσή του αναφέρει: «Μεριμνούμε για μία πραγματική κοινωνική πολιτική, έτσι ώστε κανένας συμπολίτης μας να μην νιώθει μόνος ή αβοήθητος. Ειδικά για τα παιδιά μας, με συστηματικές ενέργειες και τη βοήθεια των ιδιοκτητών φροντιστηρίων της πόλης μας εξασφαλίζουμε ίσες ευκαιρίες. Ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Δήμου μας και συνδράμουν στη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων».

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ

Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης :

ΑΚΑΔΗΜΟΣ, ΑΛΦΑ, ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, ΟΡΟΣΗΜΟ, ΠΗΓΑΣΟΣ, ΩΘΗΣΗ, ΝΟΗΣΗ, ΕΨΙΛΟΝ

Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών :

ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΛΟΒΡΕΝΤΗ, ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙΚΗ, ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΝΤΙΝΑ, ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗ-ΣΠΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΠΙΡΗΣ-ΡΕΪΣΗΣ-ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΠΑΤΕΛΗ ΑΝΝΑ, ΡΟΥΜΠΟΥ- ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΤΑΡΑΛΑ ΕΛΕΝΗ, LEXINET, ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΑΨΑ, SO EASY, Λ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ -ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ- ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας