Μεγάλη ποσότητα αναλώσιμων υλικών και ειδών μικροεξοπλισμού προσέφεραν συμπολίτες μας για τη λειτουργία του Οδοντιατρείου του Δημοτικού Κοινωνικού Πολυιατρείου Αμαρουσίου    

0

 

 

Μεγάλη ποσότητα αναλώσιμων υλικών  και ειδών μικροεξοπλισμού χορήγησαν συμπολίτες μας με κοινωνική ευαισθησία για τη λειτουργία του Οδοντιατρείου, του Δημοτικού Κοινωνικού Πολυιατρείου Αμαρουσίου.

 

Ειδικότερα, στη λειτουργία του Δημοτικού Οδοντιατρείου συνέδραμαν ο κ.Σιακαβάρας Γεώργιος εκ μέρους της εταιρίας “METRODENT”, καθώς και η εθελόντρια Οδοντίατρος του Πολυιατρείου κα Δήμητρα Διακουμοπούλου.

Επίσης, αναλώσιμα υλικά προσέφεραν και τα φαρμακεία των κ.κ. Αμπατζόγλου Θεόδωρου και Καμπόλη Θεόδωρου.

 

Τα υλικά παρέλαβε ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. κ. Πέτρος Κόνιαρης, ο οποίος εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, μετέφερε βαθιές ευχαριστίες για την ευγενική προσφορά προς την νέα δομή του Οδοντιατρείου για την κάλυψη των αναγκών όσων συνανθρώπων μας έχουν ανάγκη.

 

Στο Οδοντιατρείο του Δημοτικού Κοινωνικού Πολυιατρείου πραγματοποιείται, κατόπιν ραντεβού, έλεγχος της στοματικής κοιλότητας, καθώς και καθαρισμοί και φθοριώσεις, αποκλειστικά σε άπορους και ανασφάλιστους, εγγεγραμμένους στο Δημοτικό Πολυιατρείο.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2132031911 & 14.

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας