Μεγάλη συμμετοχή κόσμου στη συνεστίαση του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ο Άγιος Ελευθέριος» Σωρού & Λάκκας Κόττου Αμαρουσίου

0

Ο δραστήριος Σύλλογος Σωρού & Λάκκας Κόττου «Ο Άγιος Ελευθέριος» πραγματοποίησε μια πολύ επιτυχημένη συνεστίαση το μεσημέρι της Κυριακής 17 Οκτωβρίου. Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα του Προέδρου κου Αθ. Νησιώτη και του Διοικητικού Συμβουλίου και είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, ξεφεύγοντας για λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο κος Αθ. Νησιώτης ευχαριστώντας τον κόσμο για την προσέλευσή του και ανέπτυξε σύντομα τους στόχους και το όραμα του Συλλόγου για την επόμενη περίοδο. Άλλωστε ο Σύλλογος ακόμα και το διάστημα της πανδημίας παρέμεινε ενεργός, με πολύ έντονη φιλανθρωπική δράση, συνδράμοντας τους συμπολίτες μας που το είχαν ανάγκη.

Στη συνάντηση του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ο Άγιος Ελευθέριος» Σωρού & Λάκκας Κόττου Αμαρουσίου παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου  ο οποίος χαιρέτησε την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση του Συλλόγου που γίνεται μετά από ένα μεγάλο διάστημα περιορισμών των συναθροίσεων λόγω covid-19 και απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρό της Αθανάσιο Νησιώτη στον Γ. Γραμματέα και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, και τα μέλη και φίλους της Ένωσης μεταξύ άλλων τόνισε: «Η συμβολή σας στον εξωραϊσμό και ανάπτυξη της περιοχής είναι σημαντική. Εξαιρετικό επίσης είναι το κοινωνικό σας έργο καθώς είστε δίπλα σε όλες τις δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου και ο δυναμισμός σας στον τομέα αυτό αποτελεί παράδειγμα ανθρωπιάς και προσφοράς».

Ο Δήμαρχος επίσης αναφέρθηκε στα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα και σημείωσε: «Κάποιοι άδραξαν την ευκαιρία για να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις, ότι δήθεν ο προσφάτως ανακαινισμένος ΚΧ 9760 καταστράφηκε από την υπερχείλιση του Ρέματος Σαπφούς. Πέρα για πέρα αναληθές! Ήθελαν με αυτό τον τρόπο να κρύψουν τις δικές τους «καταστροφικές» αμέλειες όταν είχαν θέση ευθύνης στην Περιφέρεια Αττικής τη μόνη αρμόδια για τη διευθέτηση Ρεμάτων και σχετικών αντιπλημμυρικών έργων. Ο κόσμος όμως τους γνωρίζει όπως γνωρίζει πως αυτή η Δημοτική Αρχή πράττει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για προασπίσει τη Δημόσια Ασφάλεια. Πολύ σύντομα θα λάβουν τις απαντήσεις τους και θα είναι πολύ πικρές».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, η Αντιπεριφερειάχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι φορέων του Αμαρουσίου και κάτοικοι της περιοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας