Μεγάλο γλέντι έγινε το Σάββατο 18 Ιουνίου στο Ψαλίδι

0

Συντροφιά με την Ειρήνη Χαρίδου, τον Κώστα Τζιαγκούλα, τον Βασίλη Παϊτέρη και στο κλαρίνο τον Βασίλη Σαλέα, μέλη και φίλοι του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ζωοδόχος Πηγή» διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τα 500 άτομα, δείγμα της ανάγκης για διασκέδαση μετά 2 χρόνια πανδημίας, αλλά και της πολύ καλής οργάνωσης του γλεντιού από τους δραστήριους Πρόεδρο Κώστα Σολδάτο και Αντιπρόεδρο Δημήτρη Θεοχάρη.

Το παρόν έδωσε ο Σεβασμιώτατος πατήρ Ευγένιος ο οποίος καλωσόρισε την μεγάλη προσέλευση του κόσμου αλλά και ειδικά των παιδιών και εφήβων τους οποίους ευχαρίστησε για την σχέση που έχουν αναπτύξει. Και βέβαια χόρεψε και διασκέδασε μέχρι αργά με τους φίλους του Συλλόγου και της Ζωοδόχου Πηγής.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, αναφέρθηκε στην σημαντική γειτονιά του Ψαλιδίου και την άψογη συνεργασία του με τον Σύλλογο για την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν.

Ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κόκκαλης, ο οποίος δεν λείπει ποτέ από εκδήλωση του Συλλόγου της Ζωοδόχου Πηγής, δήλωσε μόνιμος φίλος της γειτονιάς και ανέλαβε να μεταβιβάσει στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη τις θερμές ευχαριστίες του πατήρ Ευγένιου για τη μεγάλη προσφορά του στις ευαίσθητες οικογένειες της περιοχής.

Παρέστησαν επίσης: η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γιάννης Κεχρής, ο αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Στέφανος Τσιπουράκης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας (τον οποίο ευχαρίστησε προσωπικά ο Πρόεδρος Κώστας Σολδάτος για την άμεση επίλυση όποιων θεμάτων προκύπτουν), ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.ΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βαγγέλης Κάββαλος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης (τον οποίον ευχαρίστησε προσωπικά ο Πρόεδρος Κώστας Σολδάτος για την καθαριότητα της περιοχής), η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του πολίτη και επί θεμάτων Ισότητας των φύλων Ελένη Λέκκα, ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς Γιάννης Ιωαννίδης, η Πρόεδρος της Α’θμιας Σχολικής Επιτροπής Ελένη Βλάχου, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα, η Νομαρχιακή Σύμβουλος Κατερίνα Σκίτζου, ο Πρόεδρος Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου Κώστας Σηφάκης, η Πρόεδρος του ΠΕΦΙΠΟ και του Σώματος Οδηγισμού Μαριάννα Ζερβάκη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγίου Ελευθερίου Λάκκας Σωρού Θανάσης Νησιώτης, η Αντιπρόεδρος Συλλόγου Αγίου Ελευθερίου Λάκκας Σωρού και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων ΔΗΜ ΤΟ Αμαρουσίου Ανδρομάχη Τσουκαλά, από τον Σύλλογο Ποντίων «Νίκος Καπετανίδης» η Βούλα Βανδώρου.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας