Μια ακόμη σημαντική προσχώρηση στο Συνδυασμό «Νέα Εποχή» Ο Δ. Σμυρνής υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Θ. Αμπατζόγλου

0

Την απόφαση για συστράτευση στο Συνδυασμό «Νέα Εποχή» ανακοίνωσαν από  κοινού ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Θ. Αμπατζόγλου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Δ. Σμυρνής. Διακεκριμένος Μαρουσιώτης δικηγόρος, επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος που έχει διατελέσει και Αντιδήμαρχος, ο κος Δ. Σμυρνής προσχώρησε στο Συνδυασμό «Νέα Εποχή» για να συνεισφέρει σε μια νικηφόρα εκλογική αναμέτρηση και να συνεχίσει να προσφέρει αποτελεσματικά στα κοινά της πόλης του.

Για την ένταξη αυτή στο Συνδυασμό «Νέα Εποχή» ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε τα εξής

«Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε την συστράτευση μαζί μας του Δημήτρη Σμυρνή,  γνωστού Δικηγόρου ,Δημοτικού Συμβούλου και π.Αντιδημάρχου  .

Ο Δημήτρης Σμυρνής θα βοηθήσει αποφασιστικά στην συλλογική μας προσπάθεια για την Νέα Εποχή στο Μαρούσι.

Ο συνδυασμός μας «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη -ΝΈΑ ΕΠΟΧΗ» , με σχέδιο, πρόγραμμα,  με όραμα προχωρά σε μία νικηφόρα πορεία ,που εκφράζει την Μαρουσιώτικη κοινωνία».

Παράλληλα και ο κος Δ. Σμυρνής έκανε την ακόλουθη δήλωση

«Συνδημότες – Συνδημότισσες,

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Η αγάπη και το πάθος για τη γενέτειρα μου το Μαρούσι, με ώθησε εδώ και εννέα χρόνια στην ενασχόλησή μου με τα κοινά από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου, σαν ελάχιστη προσφορά μου στην πρόοδο και την ανάπτυξη της πόλης μας.

Αυτά αποτέλεσαν και αποτελούν το μοναδικό κριτήριο και εφαλτήριό μου για να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να υπηρετώ με πίστη και συνέπεια το θεσμό και τα ιδανικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πάντα στο πλαίσιο του Δήμου Αμαρουσίου.

Με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας, που εκφράσθηκε μέσω της ψήφου σας σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις το 2010 και το 2014.

Από πλευράς μου, εκτιμώντας την πολυετή προτίμηση σας προς το πρόσωπό μου, και μετά από ώριμη σκέψη και αίσθημα ευθύνης, αποφάσισα στο πλαίσιο της επανεκκίνησης της χώρας μας και της δημιουργικής σταθερότητας που πρέπει να έχει ο Δήμος τα προσεχή έτη, να εξακολουθήσω να συμμετέχω ενεργά στα δημοτικά δρώμενα, συμμετέχοντας στην εκλογική διαδικασία του προσεχούς Μαΐου, στηρίζοντας με την υποψηφιότητά μου την παράταξη “ΜΑΡΟΥΣΙ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’’ με επικεφαλής τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

Με την πεποίθηση ότι θα συνεχίσω να είμαι αντάξιος

των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης σας.

 

Δημήτριος Σμυρνής

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αμαρουσίου – Δικηγόρος»

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας