Μια αξιέπαινη περιβαλλοντική πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβούλου Επαμεινώντα Γαρδέλη

0

Το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαρούσι Μπορείς-Το μέλλον στα χέρια σου» κος Επαμ. Γαρδέλης προέβη σε εθελοντικό καθαρισμό του αύλειου χώρου του 18ου Δημοτικού Σχολείου. Όπως σημειώνουν τόσο ο Διευθυντής του Σχολείου κος Αθ. Γρίβας όσο και ο Σύλλογος Γονέων, ο κος Γαρδέλης επί ένα μήνα πραγματοποίησε, με δική του πρωτοβουλία εργασίες καθαρισμού, αποψίλωσης, κλαδέματα και εξωραϊσμού εντός και εκτός του σχολικού συγκροτήματος, ώστε όταν ξαναλειτουργούσε τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί να επιστρέψουν σ΄ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον. Για την αξιέπαινη αυτή περιβαλλοντική προσφορά του δέχτηκε τις ευχαριστίες όλων.

Ο Διευθυντής του σχολείου κος Αθ. Γρίβας σε επιστολή του προς τον κο Γαρδέλη αναφέρει πως «Τόσο  εγώ προσωπικά όσο  το  σχολείο  στο  οποίο  προΐσταμαι  και  ο  Σύλλογος  Γονέων  αυτού, θέλουμε  να  σας  ευχαριστήσουμε  θερμά  για  την  πρωτοβουλία  σας να  καθαρίσετε  επί  15νθήμερο τον  χώρο  του  σχολείου  μας  από  τα  φυτά, τα  δέντρα, τα  φύλλα  και  όλα  τα  υλικά  που  παρεμπόδιζαν  την  ομαλή  παρουσία  των  μαθητών  του  σχολείου  μας   στην  αυλή  αυτού.

Αποδείξατε ότι  με  τέτοιες  ενέργειες  ωφελείται  το  κοινωνικό  σύνολο  από  ανθρώπους  όπως  εσείς,  με  ανθρώπους  μάχιμους  και  ανιδιοτελείς.

Σας  εκφράζω  για  άλλη  μια  φορά τις  θερμές  μου  ευχαριστίες».

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στην δική του ευχαριστήρια επιστολή αναφέρει πως «Το Δ.Σ. του  Συλλόγου  Γονέων  και Κηδεμόνων του 18ου  Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου εκ μέρος των γονέων και ο Διευθυντής του Σχολείου εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Δημοτικό Σύμβουλο Επαμεινώντα Γαρδέλη για την μέριμνα του στο σχολείο μας και ιδιαίτερα για την έμπρακτη προσωπική του προσφορά.

Ο κύριος Γαρδέλης εδώ και σχεδόν ένα μήνα κάθε μέρα με δικά του εργαλεία προσωπικά και μόνος του καθάρισε το προαύλιο χώρο  του σχολείου  μας και τα πεζοδρόμια περιμετρικά αυτού, κόβοντας ξερά  φυτά, κλαδεύοντας τα  δέντρα, και μαζεύοντας τα ξερά φύλλα.

Εν όψη της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος ,ημέρα που συνήθως διοργανώναμε ημέρα καθαρισμού του σχολείου εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και την εκτίμηση μας στο πρόσωπο του. Συγχαρητήρια σε έναν ευσυνείδητο και φιλότιμο συνδημότη και γείτονά μας! Συγχαρητήρια ακόμη περισσότερο σε ένα άξιο και ικανό μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου μας. Ευχαριστούμε κυρίως για το παράδειγμά σας! Να είστε πάντοτε καλά να προσφέρετε με την ίδια ανιδιοτέλεια

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας