Μια σημαντική προσφορά της Huawei στους Μαρουσιώτες               

0

Χορηγία 100 tablets

Μαρουσιώτες που δεν έχουν την οικονομική άνεση και την ευκαιρία πρόσβασης στις νέες τεχνολογίες θα λάβουν τα 100 tablets που προσέφερε στο Δήμο Αμαρουσίου η εταιρεία Huawei. Η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Huawei κατά την περίοδο της πανδημίας. Τις συσκευές παρέλαβαν το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου, ο Δήμαρχος κος Θ.Αμπατζόγλου και στελέχη της Διοίκησης, στο Δημαρχείο, ευχαριστώντας τους εκπροσώπους της εταιρείας.

Σε ευχάριστο κλίμα Δήμος και εταιρεία αντάλλαξαν σκέψεις και τόνισαν από κοινού πόσο σημαντική είναι η στήριξη σε όσους έχουν ανάγκη, καθώς και η δυνατότητας πρόσβασης για όλους, στις νέες τεχνολογίες. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος κ. Θ. Αμπατζόγλου, απευθυνόμενος προς τον κ. Jacky Chen, General Manager South Balkans της Huawei, τον ευχαρίστησε για τη στήριξη της εταιρίας προς τον Δήμο και τόνισε πως: «Η συμβολή των χορηγών όπως της Huawei  είναι σημαντική προκειμένου Μαρουσιώτες όλων των ηλικιών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες να μπορούν να χρησιμοποιούν και να εκπαιδεύονται στις νέες τεχνολογίες. Ευελπιστούμε δε, σε μία ευρύτερη συνεργασία και σε άλλους τομείς του εκσυγχρονισμού της πόλης μας».

Από την πλευρά του ο κ. Jacky Chen τόνισε πως: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι όπου μέσω του ετήσιου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της εταιρείας μάς δίνεται η ευκαιρία να υποστηρίξουμε έμπρακτα τον Δήμο του Αμαρουσίου στον οποίο και υπαγόμαστε. Για εμάς στην Huawei Ελλάδος η ενέργεια αυτή συνάδει άμεσα με τους στόχους και τις αρχές της εταιρείας μας».

Παρόντες κατά την τελετή ήταν ακόμη κα Ζωή Ρίζου, Administration Manager South Balkans της Huawei, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης και Στέφανος Τσιπουράκης ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, κ. Πέτρος Κόνιαρης και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Ελένη Βλάχου – Σταματάκη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας