Μια υπέροχη βραδιά με έναν ευγενικό σκοπό από το Σωματείο Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες»

0

Κάνοντας πράξη τα ιδανικά της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης στον πάσχοντα κα αναξιοπαθή συνάνθρωπο, γι΄άλλη μια φορά το Σωματείο Γυναικών Αμαρουσίου «Αλκυονίδες» πραγματοποίησε μια ξεχωριστή συνεστίαση με πολύ κέφι, ενισχύοντας οικονομικά το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Η Μέριμνα του Γήρατος». Οι κυρίες των Αλκυονίδων διαθέτουν ακούραστα και με χαρά το χρόνο τους και προσφέρουν ανιδιοτελώς σε όσους έχουν ανάγκη από βοήθεια, στήριξη και συμπαράσταση.

 

 

 

 

 

Και αυτή τη φορά η ανταπόκριση στο κάλεσμα ήταν εντυπωσιακή και πλήθος μελών και φίλων προσήλθε στο Ξενοδοχείο «St. George Lycabetus» όπου πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση του Σωματείου.

Οι κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου υποδέχτηκαν θερμά τον κόσμο και φρόντισαν να περάσουν όλοι καλά. Στο χαιρετισμό της η Πρόεδρος κα Μ Βλάσση καλωσόρισε τους παριστάμενους και τους ευχαρίστησε από καρδιάς που τίμησαν γι΄άλλη μια φορά την εκδήλωση και τους ευγενικούς σκοπούς του Σωματείου και τόνισε πως αυτό τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν τις δράσεις και την προσφορά τους. Η κα Μ.Βλάσση ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Αγαπητά Μέλη και Φίλες το θεωρούμε τιμή να παρίστασθε στις εκδηλώσεις μας,αφού γνωρίζουμε πολύ καλά ότι συμμερίζεσθε ,επί πολλά χρόνια,την ευαισθησία μας απέναντι στον ανθρώπινο πόνο και την ανθρώπινη ανάγκη.

Αλλωστε και απόψε θα ενισχύσουμε ,με τη δική σας συνεισφορά,το γνωστό Σύλλογο ”Μέριμνα του Γήρατος Αμαρουσίου” που υποστηρίζει απόρους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας και όλοι γνωρίζουμε πόσο ευάλωτοι και αδύναμοι είναι είναι οι υπερηλικες. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφερθώ στο Διοικ Συμβούλιο της ”Μέριμνας” και στην Πρόεδρο του κ. Ελένη Φιλιππάτου,η οποία απουσιάζει λόγω ανωτέρας βίας .Η κ. Φιλιππάτου μου ανέθεσε να εκφράσω τις βαθύτατες ευχαστίες του Συμβουλίου τους πρός εσάς ,γιά την ευγενική σας παρουσία και προσφορά στο έργο του .Ομως το Δ.Σ. εκπροσωπούν οι κυρίες Κέλλυ Δημοπούλου και και Βάσω Διαμάντη  και ιδιαιτέρως  η Αντιπρόεδρος κ. Μαρία Ψευδού. Οσο γιά το Συμβούλιό μας σας εκφράζουμε ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ με ευχές γιά Υγεία,Καλή Διασκέδαση και Καλό Καλοκαίρι».

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Κυριών Αμαρουσίου Αγ. Μαρίνα”κ. Μαρούλα Σοφού., η Πρόεδρος του Συλλόγου των” Αθμονέων”, κ. Ρούλα Μπογδάνου,η Πρόεδρος του ”Μεροπείου”Ιδρύματος κ. Ελλη Θανογιάννη,η Πρόεδρος τουΙδρύματος Φίλων Αμε Α ”το Εργαστήρι” κ. Νανά Κουμπλή,η Πρόεδρος της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης ,Παραρτήματος Αμαρουσίου-Πεύκης κ. Βάσω Γεωργοπούλου,η Αντιπρόεδρος του Εκδρομικού Ομίλου Αμαρουσίου κ. Νίκη Γεωργοπούλου,η κ. Αννα Κατεβαίνη Μέλος του Συμβουλίου του ”Αμαλιείου”Ορφανοτροφείου,η Πρόεδρος του Συλλόγου ”Ηρα” Κηφισιάς,κ . Μάμαλου  η νεοκλεγείσα Δημοτική Σύμβουλος Αμαρουσίου κ. Φανή Λέκκα,η κ. Εβελυν Παπαδοπούλου ,Γ.Γραμματέας του Δ.σ. της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Αμαρουσίου και η κ. Ανδρομάχη Τσουκαλά μελος του Δ.Σ..του Συλλόγου ”Αγιος Ελευθέριος”.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ”ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ”

Το Διοικητικό μας Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα Μέλη,τις Φίλες και του Φίλους,που παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή του ,στο Ξενοδοχείο

‘S’t.George Lycabettus”,την 6η Ιουνίου και συνέβαλαν στην ενίσχυση του Συλλόγου ”Μέριμνα του Γήρατος” Αμαρουσίου,που φροντίζει απόρους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας,που ήταν και ο σκοπός της εκδήλωσής μας αυτής

Εύχεται  δε σε όλους Υγεία και Καλό Καλοκαίρι.

Το Δ.Σ.

Ρεπορτάζ Αρχοντούλα Αναστασοπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας