Μήνυμα αισιοδοξίας από την πλατεία Αγίας Λαύρας στον εορτασμό των Αγίων Θεοφανίων στο Μαρούσι

0

Γ. Πατούλης: «Με φώτιση, σωφροσύνη και αλλαγές πάμε την Ελλάδα μπροστά και να κάνουμε μια νέα αρχή για την Αττική μας»

Τη μεγάλη γιορτή του Καθαγιασμού των Υδάτων γιόρτασε και εφέτος το Μαρούσι με τη συμμετοχή και του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργου Πατούλη, δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης και πλήθους κόσμου.

Ο κ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, παρακολούθησε τη Θεία λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και μετά το πέρας της δοξολογίας, κλήρος και πιστοί μετέβησαν με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου στην πλατεία Αγίας Λαύρας όπου πραγματοποιήθηκε ο Καθαγιασμός των Υδάτων και η ρίψη του Σταυρού.

Τον Ιερό Σταυρό βούτηξε συμβολικά και ανέσυρε ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Κώστας Αντωνόπουλος.

Με την ευκαιρία της επαφής του με πλήθος πολιτών, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, αντάλλαξε ευχές για το Νέο Έτος στέλνοντας μαζί μήνυμα αισιοδοξίας για το 2019.

«Φώτιση, σωφροσύνη και αλλαγές για να πάμε την Ελλάδα μπροστά και να κάνουμε μια νέα αρχή για την Αττική μας» εύχονταν, μεταξύ άλλων, δίνοντας, παράλληλα, το στίγμα για την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας