Μηνύματα ενότητας και αισιοδοξίας στην συνεστίαση της ΔΗΜ. ΤΟ ΝΔ Αμαρουσίου με πλήθος κόσμου

0

Χ. Μπελεγράτης : «Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κυριαρχούν και θα κυριαρχούν, γιατί μόνο η δική μας παράταξη εκφράζει τη σοβαρότητα και τη σιγουριά για να ξεφύγουμε επιτέλους από τη μιζέρια»

Μετά από μια μεγάλη περίοδο περιοριστικών μέτρων και απαγορεύσεων η πρωτοβουλία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Αμαρουσίου για μια ανοιχτή συνεστίαση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.  Η ΔΗΜ. ΤΟ. που βρίσκεται πάντα κοντά στην μαρουσιώτικη κοινωνία και αφουγκράζεται τις ανάγκες της ανταποκρίθηκε και αυτή τη φορά στην ανάγκη του κόσμου να βρεθεί και πάλι μαζί με γνωστούς, φίλους και συνεργάτες, να διασκεδάσει και να ανταλλάξει απόψεις για την τρέχουσα πραγματικότητα. Γι’ αυτό και η συνάντηση αυτή είχε τόσο μεγάλη επιτυχία και η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή.  Το βράδυ της Τρίτης 6 Ιουλίου στην κατάμεστη Πλατεία Αγ. Λαύρας πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση με όλα τα μέτρα υγειονομικής προφύλαξης κατά του COVID-19 να τηρούνται πιστά και ενώπιον μεγάλου πλήθους κόσμου.

Άλλωστε, θυμίζουμε πως όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της πανδημίας, η Τοπική Οργάνωση του Αμαρουσίου παρέμεινε δραστήρια και με συνεχείς δράσεις στήριξε την τοπική κοινωνία. Είτε συλλέγοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο ή μέσα από εκδηλώσεις διαδικτυακές, ενημέρωνε, στήριζε και βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό των Μαρουσιωτών. Και η ανταπόδοση του κόσμου, αποδείχθηκε περίτρανα σ΄αυτό το πρώτο κάλεσμα μετά από πολύ καιρό, με την θερμή ανταπόκριση και την μαζική προσέλευση.

Όλες οι δημοσκοπήσεις

αποτυπώνουν την απόλυτη

πολιτική υπεροχή της ΝΔ

Στην σύντομη και περιεκτική ομιλία του ο Πρόεδρος κος Χ. Μπελεγράτης αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους αναφέρθηκε σε κάποιες παραμέτρους μετά την πανδημία που ευτυχώς δεν περνούν απαρατήρητες, όπως για παράδειγμα, ότι η Ελλάδα είναι 7η στον πίνακα με τις χώρες που αντιμετωπίζουν με επιτυχία τον κορωνοϊό, και υπογράμμισε πως «η χώρα μας έχει επιτύχει να αποτελεί υπόδειγμα για το εμβολιαστικό της πρόγραμμα. Η κυβέρνηση έχει σκύψει με στοργή και ενδιαφέρον σ’ αυτούς που εξ’ αιτίας της πανδημίας έχασαν τη δουλειά τους ή είδαν τις επιχειρήσεις τους να κλείνουν. Όλες οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την απόλυτη πολιτική υπεροχή της ΝΔ και του αρχηγού μας Κυριάκου Μητσοτάκη που όταν κοιτάζει πίσω του βλέπει τον «Κανένα»  και κάπου πιο κάτω χαμένο έναν πολιτικό  που εκφράζει τον μηδενισμό, την άρνηση,  το απόλυτο τίποτα».

Aπαιτείται σοβαρότητα, όραμα,

σχέδιο και άνθρωποι που ξόδεψαν τα νιάτα τους

στα Πανεπιστημιακά έδρανα,

εργάσθηκαν και κέρδισαν την αναγνώριση.

Και συνεχίζοντας ο κος Χ. Μπελεγράτης τόνισε πως «Η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κυριαρχούν και θα κυριαρχούν, γιατί μόνο η δική μας παράταξη εκφράζει τη σοβαρότητα και τη σιγουριά για να ξεφύγουμε επιτέλους από τη μιζέρια. Οι Έλληνες που βίωσαν τη δεκαετή κρίση και τα μνημόνια, που παρασυρμένοι από τα κατά συρροή ψέματα και την άθλια προπαγάνδα, τώρα ξέρουν. Ξέρουν, ότι το κράτος τους πρέπει να ξαναστηθεί σε σύγχρονες βάσεις. Ξέρουν ότι ο κομματικά κατευθυνόμενος συνδικαλισμός αποτελεί καρκίνωμα που πρέπει να εκριζωθεί.  Ξέρουν ότι για να κάνουμε το άλμα προς τα εμπρός απαιτείται σοβαρότητα, όραμα, σχέδιο και άνθρωποι που ξόδεψαν τα νιάτα τους στα Πανεπιστημιακά έδρανα, εργάσθηκαν και κέρδισαν την αναγνώριση.

Κι επειδή οι Έλληνες τώρα ξέρουν, εναποθέτουν τις ελπίδες τους στη Ν.Δ. και τον Πρωθυπουργό που εκφράζουν τον νοικοκύρη Έλληνα, αυτόν που δημιουργεί και προκόβει για ένα αύριο που δεν θα ντρεπόμαστε, αλλά θα καμαρώνουμε για τη χώρα μας και όχι τον ψευτοεπαναστάτη με τα κούφια λόγια και τις ακατάσχετες αερολογίες.

Μονόδρομος λοιπόν οι μεταρρυθμίσεις  με την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που μπορεί να υλοποιήσει και σπεύδει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Μέσα σε δύο χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ. έχει ψηφιστεί το απίστευτο νούμερο των  187 νομοσχεδίων.

Το  ψηφισμένο νομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις, που δίνει οντότητα και δικαιώματα στον Έλληνα εργαζόμενο. Την μεταρρύθμιση στην Επικουρική ασφάλιση που θα φέρει μεγαλύτερη σύνταξη στους μελλοντικούς συνταξιούχους, τη μεγάλη μεταρρύθμιση στην Παιδεία της τελευταίας δεκαετίας για το   νέο αναβαθμισμένο σχολείο. Για μια παιδεία που στηρίζεται σε τέσσερεις άξονες. Το σχολείο των σύγχρονων δεξιοτήτων, τις ίσες ευκαιρίες για όλους, τις εναλλακτικές εκπαιδευτικές διαδρομές με επαγγελματική προοπτική και την ενίσχυση της θέσης των εκπαιδευτικών. Την αξιολόγηση  αν και δεν έχει τιμωρητικό χαρακτήρα, γιατί μέσω αυτής θα βγει στην επιφάνεια η εκπαιδευτική ανεπάρκεια κάποιων.

Μαζί της προχωρά και η φύλαξη των Πανεπιστημίων. Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης μας κάνει υπερήφανους με την ψηφιοποίηση του κοινωνικού κράτος, υπηρέτης του πολίτη.

Ξεκινά η αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων

μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης,

κονδύλια που θα πιάσουν τόπο

στην πραγματική οικονομία

Στην εξωτερική μας πολιτική και τα ελληνοτουρκικά, μπορούμε να πούμε πως διαπρέπουμε. Οδηγήσαμε σε κρίση τους αντιπάλους μας με τις διακρατικές συμφωνίες μας και τη συμφιλίωση με τον αραβικό κόσμο. Οδηγήσαμε τον Ερντογάν να απολογηθεί για τις πράξεις του σε Ε.Ε και Αμερική.

Όμως τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς ξεκινά η αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, κονδύλια που θα πιάσουν τόπο στην πραγματική οικονομία».

Και κλείνοντας την ομιλία του ο κος Πρόεδρος τόνισε πως «Το καλοκαίρι του 2019 οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφάσισαν όχι απλώς να γυρίσουν σελίδα, αλλά να ρίξουν στην πυρά τα λάθη, τις παραλείψεις και τα επί δεκαετίες ‘’εγκλήματα’’ εις βάρος της χώρας.

Το νέο βιβλίο που άνοιξε για την Ελλάδα το γράφουν από κοινού ο λαός της και η κυβέρνησή της, με το κάθε κεφάλαιό της να είναι απαλλαγμένο από τις αστοχίες του πρόσφατου παρελθόντος και να αναδεικνύει σε κάθε του σελίδα το τι μπορεί να επιτύχουν οι Έλληνες όταν δίνουν τα ηνία σε μια παράταξη που από τα μέσα της δεκαετίας του ’50 μέχρι και σήμερα υπήρξε η πολιτική σιγουριά που ο κάθε τόπος έχει ανάγκη για να μεγαλουργήσει».

                Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό, οι Υπουργοί και Βουλευτές του Βόρειου Τομέα όπως οι: κ. Χατζηδάκης  Κωστής, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Παιδείας, κ. Ζωή Ράπτη, Υφυπουργός Υγείας, κ. Κουμουτσάκος Γεώργιος, πρώην Υπουργός, κ. Ρουσόπουλος Θεόδωρος, πρώην Υπουργός, κ. Καιρίδης Δημήτριος, Βουλευτής Β. Τομέα και κ. Γεώργιος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο κ. Κονταδάκης Στέλιος, Δ/ντής Γραφείου Προέδρου, Γραμματέας Οργανωτικού της  Ν.Δ., Αναπληρωτής Γραμματέας Π.Ε., κ. Συροπούλου Μπασιάκου, Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλλων, κ. Σταθούλης Σπύρος, Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Αντιδήμαρχος Δήμου Αμαρουσίου, κ. Λουκία Κεφαλογιάννη, Αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα Αττικής, κ. Ζορμπαλάς Ηλίας, Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου, κ. Ρωμανός Νίκος, Δ/ντής Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. και υποψήφιος Βοτυλευτής Β. Τομέα, κ. Κεχρής Γιάννης, Περιφερειακός Σύμβουλος και Τομεάρχης Β4 ΝΟΔΕ, κ. Αβραμάκος Σπύρος, Πρόεδρος Β4 ΝΟΔΕ.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ –ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ έκλεισε με ζωντανή μουσική  και την καταπληκτική φωνή της αοιδού κ. Άννας Κατσούλη.

                Ο Πρόεδρος κος Χ. Μπελεγράτης ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του Δ. Σ. για την συνεισφορά τους στην επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα την Ταμία κα Πάσχου Κορίνα, τον βοηθό Ταμία κο Νικόλαο Νίντο, την Υπεύθυνη Γυναικών κα Ανδρομάχη Τσουκαλά και τις εθελόντριες κες Αιμιλία Σταμάτη και Κατερίνα Σκιντζού.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας