Νέο ρεκόρ σημείωσε η 39η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αμαρουσίου, ενισχύοντας τη Δημοτική Τράπεζα με 263 φιάλες αίματος

0

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η 39η Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου, το τριήμερο από 07 έως 09 Φεβρουαρίου 2022 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Η θετική ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών, πολιτών και εργαζομένων του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής για συμμετοχή στην Εθελοντική Αιμοδοσία υπήρξε συγκινητική. Μετά τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο των αιμοδοτών, συγκεντρώθηκαν 263 μονάδες αίματος – αποτελεί νέο ρεκόρ – που ενισχύουν τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος, ειδικά στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Οι εθελοντές αιμοδότες, αφιέρωσαν λίγα λεπτά από το χρόνο τους και προσήλθαν για να προσφέρουν το υπέρτατο αγαθό της ζωής για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από μετάγγιση αίματος.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου  Θεόδωρος Αμπατζόγλου υπογραμμίζει: «Η επιτυχία οφείλεται κυρίως στους εθελοντές αιμοδότες  τους εργαζόμενους και τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας. Ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς τους ανθρώπους που βοήθησαν για τη συγκέντρωση φιαλών αίματος, αυτές τις  ομάδες των συνανθρώπων μας που ανιδιοτελώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο και που με τη στήριξή τους βρισκόμαστε πάντα κοντά στον άνθρωπο που μας χρειάζεται».

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις Coca Cola 3E και Bread Factory για τις ευγενικές χορηγίες.

Σημειώνεται ότι η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αμαρουσίου παραμένει ανοικτή στο Νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ» για όσους εθελοντές αιμοδότες επιθυμούν να προσφέρουν αίμα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας