Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου παραδίδει 13 νέες Παιδικές Χαρές στους πολίτες

0

Θ. Αμπατζόγλου: «Σύγχρονοι και ασφαλείς παιδότοποι για τα Μαρουσιωτάκια»

Τη λειτουργία 7 εκ των 13 Παιδικών Χαρών που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021.

Ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια αυτοψίας του στις 7 νέες Παιδικές Χαρές ενημερώθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου για το πλήρες πλαίσιο των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν και που περιελάμβανε εκτός από την αξιοποίηση της χρηματοδότησης (370 χιλ. €) του Προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ (τοποθέτηση οργάνων, δαπέδων) και την οικονομική συμμετοχή του Δήμου στο επίπεδο της διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου, περίφραξης, τοποθέτηση παγκακίων κ.α. Βάσει Προγραμματισμού οι υπόλοιπες 6 Παιδικές Χαρές θα έχουν παραδοθεί μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου 2021.

Μετά το πέρας της αυτοψίας του ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «7 Σύγχρονες και ασφαλείς Παιδικές Χαρές παραδίδονται σήμερα στα Μαρουσιωτάκια και τις οικογένειές τους και σε λίγες ημέρες και 6 ακόμη. Είμαστε χαρούμενοι γιατί η χρηματοδότηση που διεκδικήσαμε και πετύχαμε, μετουσιώθηκε σε ένα έργο χρήσιμο και ωφέλιμο για πολλές γειτονιές της πόλης. Αυτός είναι ο στόχος μας. Όλες οι δομές και υποδομές του Αμαρουσίου σταδιακά να γίνουν περισσότερο ασφαλείς και ευχάριστες για τους πολίτες».

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου συνόδεψαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Ρένα Χαλιώτη, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η σύμβουλος του Δημάρχου επί τεχνικών θεμάτων Αθηνά Ρέππου και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας