Ο Δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και κοινού για την “Νέα Εποχή” στο Μαρούσι

0

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου συναντήθηκε χθες 14/10 στις 9μμ στο κανάλι Epsilon TV όπου είδαμε ένα διάλογο σε καφέ στο Μαρούσι, να απαντά σε ερωτήσεις του κοινού και του Γιώργου Βαθιώτη με τη συνεργασία της Μαριάνθη Καφετζή, για τη νέα δημοτική αρχή και τη “Νέα Εποχή” στη διαδραστική εκπομπή.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

“Ο Πολίτης Πρωταγωνιστής στην Πράξη! Ευχαριστώ όλους τους Συμπολίτες, Συνδημότες και Συνδημότισσες μου, που συμμετείχαν στην πρώτη κοινή μας τηλεοπτική εκπομπή και μου έθεσαν δημόσια τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς τους, για την Νέα Εποχή στο Μαρούσι και τα σχέδια της νέας Δημοτικής Αρχής.

Δεσμεύομαι για τέτοιες διαδραστικές εκπομπές και δράσεις και προσκαλώ με την ευκαιρία τους δημότες, τους συλλόγους και τους φορείς της Πόλης μας να συμμετάσχουν ενεργά στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, προκειμένου να έχουν ενεργό συμβουλευτικό ρόλο στα δημοτικά πράγματα του Δήμου Αμαρουσίου.

Σχετική αίτηση έως τις 8/11/2019 για εγγραφή στον ειδικό κατάλογο για συμμετοχή στην δημοτική επιτροπή Διαβούλευσης και για όλη τη σχετική διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί, θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου μας.

Γιατί ο Δήμος και το μέλλον της Πόλης, είναι υπόθεση όλων μας!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας