Ο Δήμος μας … η ζωή μας, του Σταύρου Θεοδωράκη

0

Ο Δήμος μας…η ζωή μας, του Σταύρου Θεοδωράκη*

Φίλες, φίλοι

Είναι αλήθεια πως η συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές ήταν η αιτία και η αφορμή να επικοινωνήσω μαζί σας μέσα από τις φιλόξενες στήλες αυτής της εφημερίδας.

Δεν ξέρω αν θα εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος, αυτό εσείς θα το αποφασίσετε, ξέρω όμως πώς ο Θόδωρος Αμπατζόγλου, όπως όλα δείχνουν, θα εκλεγεί δήμαρχος της πόλης μας.
Χαίρομαι να πιστεύω πως θα έχω και εγώ βοηθήσει να συμβεί αυτό.
Χαίρομαι γιατί δεν έχω καμιά αμφιβολία πως θα είναι ένας καλός και αποτελεσματικός  Δήμαρχος και μάλιστα σε μια δύσκολη για την τοπική αυτοδιοίκηση εποχή.

Ήταν ένα ευχάριστο ταξίδι για μένα η προεκλογική περίοδος.
Γνώρισα πολλούς συνδημότες, συζήτησα, διαφώνησα και συμφώνησα μαζί τους.
Έκανα νέους φίλους, συνάντησα αξιόλογους αντιπάλους.

Ήταν ένα ευχάριστο και χρήσιμο ταξίδι … σκοπεύω να το συνεχίσω και να ασχοληθώ με τα κοινά του Δήμου μας … θα συνεχίσω να αρθρογραφώ όταν θα έχω κάτι να μοιραστώ μαζί σας, θα συνεχίσω να γνωρίζω, να συζητώ, να διαφωνώ και να συμφωνώ με όλους εσάς.

Αυτό που με παρακινεί είναι που αναγνωρίζουμε τα ίδια προβλήματα στην πόλη μας ακόμα και όταν διαφωνούμε για τη λύση τους, είναι που τα πράγματα αλλάζουν οι αποφάσεις των πολλών.
Πριν απ’ όλα και πάνω απ’ όλα είναι που η ποιότητα της ζωής μας εξαρτάται από τον Δήμο μας … η ζωή μου είναι ο Δήμος μας και θέλω να την ορίζω.

Φίλες, φίλοι

Οι καιροί που έρχονται στη Χώρα δεν θα είναι εύκολοι και ο Δήμος μας δεν θα αποτελέσει «νησίδα ευτυχίας», θα χρειαστεί να ενώσουμε δυνάμεις, να παραμερίσουμε διαφορές αλλά πριν απ’ όλα θα χρειαστεί να αγαπήσουμε περισσότερο την πόλη μας και να δουλέψουμε σκληρά και με αξιοπρέπεια για αυτή.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλω να συναντηθούμε.

Σας ασπάζομαι.

 

Σταύρος Θεοδωράκης είναι Πολιτικός Μηχανικός, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  με τον συνδυασμό «ΜΑΡΟΥΣΙ Νέα εποχή» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας