Ο Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Attica Bank

0

Κατά τη συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Attica Bank,  την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου ο Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος, Υποδιοικητής Α’ του e- ΕΦΚΑ και Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου, εξελέγη ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Attica Bank με 3ετή θητεία.

Μια εξαιρετική απόφαση καθώς ο κος Κ. Τσαγκαρόπουλος ιδιαίτερα έμπειρος νομικός, εκτός από την διοίκηση του Ασφαλιστικού φορέα και τη συμμετοχή του στα κοινά, ως Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου, έχει ήδη να επιδείξει εκτεταμένη εμπειρία σε θέσεις ευθύνης.  Μάλιστα έχει και πλούσια προϋπηρεσία σε θέσεις με αντικείμενο- μεταξύ άλλων- την άσκηση εποπτείας και ελέγχου σε Τραπεζικά Ιδρύματα και ΔΕΚΟ, στις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), Δημόσιες Συμβάσεις, Δίκαιο κρατικών ενισχύσεων, Φορολογικό Δίκαιο, Τραπεζικό Δίκαιο, Κρατικές Εγγυήσεις, Αναπτυξιακός Νόμος, Δίκαιο Κοινωνικής Ασφάλισης, Εργατικό Δίκαιο, Δίκαιο Ε.Ε., Διοικητικό Δίκαιο, Αστικό Δίκαιο, Ποινικό Δίκαιο, Εμπορικό Δίκαιο κλπ.

Έχει αποδειχθεί πως καταφέρνει να ανταποκρίνεται επαξίως σε όποια θέση του ανατεθεί και ειδικά σε εποχές όπως αυτή που βιώνουμε η παρουσία του Κ. Τσαγκαρόπουλου, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Bank, θεωρούμε πως θα αποδειχθεί σίγουρα ιδιαίτερα χρήσιμη. Η Εφημερίδα «ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ» τον συγχαίρει θερμά και του εύχεται καλή επιτυχία και στα νέα του καθήκοντα. 

Μπορείτε να δείτε και αυτή τη δημοσίευση στον παρακάτω σύνδεσμο https://banks.com.gr/enas-empeiros-nomikos-sto-dioikitiko-symvoulio-tis-attica-bank/

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας