Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κος Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος κοντά στον επιχειρηματικό κόσμο του Αμαρουσίου

0

 

Πλήθος Μαρουσιωτών, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου του Αμαρουσίου, θεσμικοί φορείς (Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος, Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά, Ένωση Ξενοδόχων Αττικής, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), Ελληνικός Σύνδεσμος Εταιριών Απευθείας Πωλήσεων (ΕΣΕΑΠ),  Σύνδεσμος Επώνυμων Οργανωμένων Αλυσίδων Εστίασης (ΣΕΠΟΑ), και εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής και υποψήφιοι στις προσεχείς περιφερειακές και βουλευτικές εκλογές στο βόρειο τομέα (Ιωαννίδης Σάκης, Καλατζάκου Ζανέτ, Κόκκαλης Βασίλης, Λεονάρδου Πολυτίμη), της δημοσιογραφίας (Πάνος Σόμπολος, Χρ. Κώνστας, Κ. Κατίκος), επιχειρήσεις και επαγγελματίες της πόλης παραβρέθηκαν στην πολύ επιτυχημένη θεματική εκδήλωση για την τόνωση της επιχειρηματικότητας που πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής 19 Μαΐου, ο έγκριτος γνωστός δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, ειδικευμένος σε εργατασφαλιστικά κος Κων. Τσαγκαρόπουλος, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Μαρούσι Νέα Εποχή» και τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

Στο χαιρετισμό του ο κος Κων. Τσαγκαρόπουλος αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την θερμή ανταπόκριση και την αθροα προσέλευση, μίλησε για το πρόγραμμα του Συνδυασμού, τις ουσιαστικές παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν την πόλη και το όραμά του για την επόμενη ημέρα των εκλογών στο Μαρούσι. Πιο συγκεκριμένα ο κος Κ. Τσαγκαρόπουλος σημείωσε ότι έχει έλθει η ώρα να δημιουργήσουμε κίνητρα και να εφαρμόσουμε πολιτικές, που θα κρατήσουν τις επιχειρήσεις που ήδη δραστηριοποιούνται στο Μαρούσι αλλά και θα προσελκύσουν και άλλες. Με τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου  έχουμε ήδη επεξεργαστεί ένα πλήρες σχέδιο δράσεων για την τόνωση της επιχειρηματικότητας με τη ριζική βελτίωση των συνθηκών του εμπορικού κέντρου, τη δημιουργία επιχειρηματικών και επενδυτικών ευκαιριών, την επεξεργασία  ειδικών προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για βελτίωση των συνθηκών της κάθε περιοχής, αλλά και με κίνητρα για απασχόληση ανέργων συνδημοτών μας.

Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία του και ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Θεόδωρος Αμπατζόγλου ο οποίος στο χαιρετισμό του σημείωσε πως στοχεύει να αναδείξει το Μαρούσι ως έναν ισχυρό και διεθνώς αναγνωρίσιμο επιχειρηματικό, τουριστικό και πολιτιστικό προορισμό, που θα δημιουργεί τις προϋποθέσεις ανάπτυξης νέων και εξωστρεφών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, προσέλκυσης επενδύσεων και δημιουργίας νέας απασχόλησης, αλλά και θα παρέχει πολλαπλές εναλλακτικές επιλογές αναψυχής και βιωματικών δραστηριοτήτων. Βασικές προτεραιότητες είναι η στήριξη των επιχειρήσεων με αξιοποίηση της νέας γνώσης και έρευνας, εξωστρέφειας και καινοτομίας αλλά και η αναβάθμιση και τόνωση του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της πόλης, παράλληλα με την ενίσχυση των αστικών υποδομών, τη βελτίωση της προσβασιμότητας και της επισκεψιμότητας.

Την υποψηφιότητα του κου Τσαγκαρόπουλου δήλωσε ότι στηρίζει ο γνωστός Μαρουσιώτης Γυναικολόγος Τάσσος Αγιοστρατίτης , ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για το ήθος, τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό του υποψηφίου Δημ. Συμβούλου.

Σημειώνεται πως ο κος Κ. Τσαγκαρόπουλος, που διαθέτει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό και εμπειρία σε θέσεις υψηλής ευθύνης, στις 22 Μαΐου πραγματοποίησε και μία ειδική εκδήλωση στην οποία συζητήθηκαν τα ζητήματα της καθημερινότητας των Μαρουσιωτών.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας