Οι Δηλώσεις των Αντιδημάρχων για την ανανέωση της θητείας τους

0

Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κας Ν. Κατσιγιάννης δήλωσε

«Η απόφαση του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου για την ανανέωση της θητείας μου στη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας αποτελεί τιμή για μένα, γιατί στο πρόσωπό μου επιβραβεύεται και το έργο όλων των υπηρεσιών και των εργαζομένων που όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις ημέρες της εβδομάδας, δίνουν ένα αγώνα για να είναι το Μαρούσι μας περισσότερο καθαρό και πιο όμορφο. Ειδικά για την περίοδο της πανδημίας, οι προσπάθειες που καταβάλαμε, εν συνόλω, αποτέλεσαν την ασπίδα προστασίας όλων των Μαρουσιωτών, απέναντι στον κορωνοϊό. Η νέα θητεία αποτελεί πρόκληση, γιατί θα πρέπει να υλοποιηθούν ακόμη πιο ουσιαστικές δράσεις όσο αφορά την καθαριότητα και την ανακύκλωση για να είναι η πόλη που ζούμε περισσότερο ανθρώπινη και φιλική. Όλοι μαζί, με τις οδηγίες του Δημάρχου μας και τη δική μας καθημερινή επιμονή, είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε».

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Σ. Σταθούλης σημείωσε πως

«Σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου αναθέτοντάς μου ταυτόχρονα αυξημένες αρμοδιότητες. Από τη θέση του Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδημάρχου Οικονομικών, Δημοτικής Περιουσίας, Νομικών Υποθέσεων, Διοίκησης και Ανθρώπινου Δυναμικού και επί θεμάτων Διαφάνειας,

Συνεχίζω Δυνατά με γνώμονα το καλό της πόλης μας και των Δημοτών μας».

 

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και ΑΘλητισμου κος Γ. Νικολαράκος δήλωσε

«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει για μια ακόμη χρονιά, στην αντιδημαρχία Αθλητισμού και Πολιτισμού. Δεσμεύομαι να συνεχίσω να δουλεύω καθημερινά για το καλό της πόλης και των Μαρουσιωτών. Προχωράμε δυνατά, υλοποιώντας το πρόγραμμά μας».

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας