Οι μικροί Αθμονείς γιόρτασαν με Καραγκιόζη, κάλαντα και τραγούδια

0

 

Χαρούμενες παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισε η αίθουσα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού το πρωΐ της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Σύλλογος των Αθμονέων για τα παιδια των μελών του. Τα μικρά Μαρουσιωτάκια απόλαυσαν μια σπαρταριστή παράσταση Καραγκιόζη, από τον γνωστό και καταξιωμένο καραγκιοζοπαίχτη Κώστα Σπυρόπουλο. Τα κολλητήρια, ο Χατζηαβάτης και ο Πασάς και ασφαλώς ο αγαπημένος όλων Καραγκιόζης, ήρωες της λαϊκής μας παράδοσης κράτησαν συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους στην παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη» και καταχειροκρατήθηκαν.

Την γιορτή έντυσε μουσικά το μέλος του Συλλόγου κα Ε. Μανιάτη που με το ακορντεόν της έπαιξε τα κάλαντα και τραγούδια για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τους μικρούς θεατές να ακολουθούν τραγουδώντας.

Στο χαιρετισμό της η Πρόεδρος κα Ρ. Μπογδάνου καλωσόρισε παιδιά, γονείς και παππούδες ευχαριστώντας τους που τίμησαν με τις παρουσίες τους άλλη μια εκδήλωση του Συλλόγου. Απευθυνόμενη στα μικρά παιδιά, η κα Ρ. Μπογδάνου, τη νέα γενιά των Αθμονέων όπως είπε τα συμβούλευσε να έχουν αξίες, σεβασμό και αγάπη και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και προκοπή, όπως και καλές γιορτές σε όλους τους παριστάμενους.

Δωράκια, εκπλήξεις και άφθονα γλυκίσματα περίμεναν τους μικρούς θεατές στο τέλος της πολύ επιτυχημένης γιορτούλας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας