Οι νέοι παίρνουν τη σκυτάλη στις εκλογές της 26ης Μαΐου – Πολύ επιτυχημένη εκδήλωση από την Άννα Ζαχαριάδου και τον Γιάννη Ιωαννίδη

0

 

Πολλοί ήταν οι Μαρουσιώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα δύο νέων και δραστήριων υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων στο Συνδυασμό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου, πολιτική επιστήμονας κα Άννα Ζαχαριάδου και ο επιχειρηματίας εστίασης κος Γιάννης Ιωαννίδης που διατηρεί το πολύ επιτυχημένο κουτούκι Ασβεστόλακος και το μεζεδοπωλείο TransistoRaki. Δυο δυναμικοί εκπρόσωποι της νέας γενιάς, με όρεξη, ιδέες και θέληση για δουλειά και δημιουργία που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στο Συνδυασμό «Μαρούσι Νέα Εποχή» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κο Θ. Αμπατζόγλου πραγματοποίησαν το βράδυ της Κυριακής 19 Μαΐου μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση στο κέντρο του Αμαρουσίου. Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολλούς Μαρουσιώτες που παρεβρέθηκαν καθώς και νέα παιδιά, να ανταλλάξουν απόψεις, ν’ ακούσουν τους προβληματισμούς και να μοιραστούν τις σκέψεις τους για την πολή που οραματίζονται την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Στις ομιλίες τους οι δύο υποψήφιοι μίλησαν για το όραμά τους για την πόλη του Αμαρουσίου, τους συμπολίτες τους και τους νέους. Τέσσερις μήνες που δουλεύουν εντατικά σε κάθε γειτονιά του Αμαρουσίου έχουν καταγράψει τα προβλήματα και τις ανάγκες της πόλης και πλέον έχουν συγκεκριμένες προτάσεις και παρεμβάσεις προς υλοποίηση. Έτσι το βράδυ της Κυριακής μοιράστηκαν με τους παριστάμενους τα σχέδιά τους για το Μαρούσι της Νέας Εποχής. Χαιρετισμό απύθυνε ακόμα η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος κα Α. Κουμαντάνου.

Στο χαιρετισμό του ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Θεόδωρος Αμπατζόγλου αφού αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του Συνδυασμού με τις ουσιαστικές παρεμβάσεις ζήτησε τη στήριξη όλων για νίκη από την πρώτη Κυριακή.

Παραβέθηκαν οι υποψήφιοι Βουλευτές κκ. Σ. Ιωαννίδης και Β. Ξυπολητάς οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό, οι κ.κ Α. Βερούτης και Καλαμπόκης υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κκ Β. Κόκκαλης και Β. Λαδόπουλος οι κ.κ. Καμπούκος πρ. Δημοτικός Σύμβουλος, Μ. Μήλλα, Αγιοστρατίτης διακεκριμένος επιστήμονας, Κ. Γεωργίου επίτροπος του Ι.Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, Σ. Κουτσούκος πρ. Γεν. Γραμματέας Συλλόγου Αθμονέων, Θ. Βλαχοπιώτης Πρόεδρος του Δημοτικού Συβουλίου, Ε. Τσίγκας Δημοτικός Σύμβουλος, Αλεπούς πρ. Αντιδήμαρχος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών κος Σηφάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ψαλιδίου κος Σολδάτος, η Πρόεδρος του μηκερδοσκοπικού Συλλόγου ΘΕΛΩ κα Κορ. Λιούτα, ο Πρόεδρος της ΤΟ ΝΔ κος Χ. Μπελεγράτης και το μέλος του Δ.Σ. κος Κονδύλης,το μέλος της Γραμματείας ΝΔ κος Α Κόκκαλης,  ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβολος Αθηνών κος Μαριδάκης, ο Πρόεδρος του Περιηγητικού Ομίλου κος Μ. Ουίλς.

 

 

Αρχοντούλα Αναστασοπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας