Οι τελικές προεκλογικές συγκεντρώσεις στο Μαρούσι πριν την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 26 Μαΐου

0

 

Το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή 23 και 24 Μαΐου είναι προγραμματισμένες οι τελικές συγκεντρώσει των Συνδυασμών που διεκδικούν την ψήφο των Μαρουσιωτών στις εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου.

Την Πέμπτη 23 Μαΐου, ο επικεφαλής της παράταξης «Μαρούσι Μπορείς – Το Μέλλον στα χέρια σου» Επαμεινώνδας Γαρδέλης, μιλά στις 20:00 στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού (Βασ. Σοφίας 24).

Ακολουθεί στις 20:30 η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού #Ενωμένο Μαρούσι Γιώργου Καραμέρου στον πεζόδρομο Ερμού, μπροστά από τον σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου.

Όσο για την Παρασκευή 24 Μαΐου το ξεκίνημα κάνει η ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή» Πάνου Βραχνού, στις 19:00, έξω από το δημαρχείο Αμαρουσίου.

Συνέχεια με δύο ταυτόχρονες συγκεντρώσεις, στις 20:00: Ο επικεφαλής της παράταξης «Μαρούσι Νέα Εποχή» Θεόδωρος Αμπατζόγλου μιλά στον πεζόδρομο Ερμού, ενώ ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πάθος και Λύσεις για το Μαρούσι» Γιάννης Νικολαράκος συνδυάζει την ομιλία του με συναυλία στην πλατεία Ηρώων.

Τέλος ο επικεφαλής του συνδυασμού «Είμαστε Μαρούσι» Κώστας Ρώτας, μιλα στις 20:30 στην πλατεία Κασταλίας.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας