Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου οι αρχαιρεσίες του Γ. Σ. Α. για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίο

0

Σε γενική συνέλευση συνήλθε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών και την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο χαιρετισμό που  απεύθυνε προς τον Πρόεδρο του ΓΣΑ Κων/νο Κουτσούκο και τα μέλη του Συλλόγου μεταξύ άλλων τόνισε:

«Ο ΓΣΑ με 125 χρόνια σπουδαίας αθλητικής προσφοράς στην πατρίδα μας, είναι ο τέταρτος παλαιότερος εν ενεργεία αθλητικός σύλλογος στην Ελλάδα. Έχει βαθιές ρίζες, όχι μόνο στο Μαρούσι αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Μαζί με όλους τους υπόλοιπους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας προάγει την ευγενή άμιλλα και την αθλητική κουλτούρα.

Σας στηρίζουμε, είμαστε δίπλα σας. Και αυτό γίνεται με έργα. Στο πλαίσιο αυτό, βρίσκεται σε εξέλιξη η αναβάθμιση όλων των υπαίθριων αθλητικών χώρων του Αμαρουσίου αλλά προχωρούμε και σε δύο εμβληματικά έργα που αφορούν επίσης τον αθλητισμό, όπως οι εργασίες ανακαίνισης στο γήπεδο του «ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ» αλλά και η ενεργειακή αναβάθμιση στις αρχές του 2022  του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αγίου Θωμά».

Το παρών στις αρχαιρεσίες του ΓΣΑ για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου έδωσαν ακόμη οι: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κωνσταντίνος Ρώτας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού Γιάννης Ιωαννίδης, το  μέλος ΔΣ του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και επιτροπής Ισότητας Κατερίνα Σκιντζού, και από την πλευρά του ΓΣΑ ο αντιπρόεδρος Χρήστος Γεωργουσόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Στέλιος Ιατρίδης, ο προεδρεύων της γενικής συνέλευσης Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Παναγιώτης Καπνόριζας, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΠΕ.ΦΙ.ΠΟ Κώστας Γεωργίου, μέλη του ΓΣΑ αλλά και Μαρουσιώτες παράγοντες του αθλητικού χώρου.​

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας