ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 20 ΠΡΩΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ από το Συνδυασμό “ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ”

0

 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30-1-2019 με την παρουσία πλήθους συμπολιτών μας,  σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας η παρουσίαση των πρώτων 20 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Την εκδήλωση άνοιξε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής της παράταξης Γ. Σπινάσας, ο οποίος ευχαρίστησε και όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους.

Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Λευτέρης Μαγιάκης:

«Στην πρώτη αυτή ομάδα υποψηφίων συμμετέχουν συμπολίτες μας  με εμπειρία και γνώση στην Αυτοδιοίκηση, κοινωνική και συνδικαλιστική δράση , συμμετοχή στους τοπικούς συλλόγους και κοινωνικούς φορείς της πόλης, τα τοπικά κινήματα. Αλλά και απλοί πολίτες που αποφάσισαν να συμπορευθούν μαζί μας για πρώτη φορά και φέρνουν στην παράταξη φρεσκάδα, καινούργιες ιδέες και προτάσεις. Χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων η εντιμότητα, η ανιδιοτελής προσφορά, η  συνέπεια, η αγωνιστικότητα και η σταθερότητα στην επιδίωξη των στόχων τους.»

 

Απηύθυναν επίσης χαιρετισμό οι δημοτικοί σύμβουλοι και εκ νέου υποψήφιοι Κατερίνα Ψάλτη και Βελισάριος Ελευθερίου καθώς και οι υποψήφιοι/ες δημοτικοί σύμβουλοι                  Γ. Αναλυτής (εκπρόσωπος ΕΝΑΜ),  Δώρα Δαβή και Χριστίνα Κιτσάκη.

Παραβρέθηκαν επίσης και χαιρέτισαν τους συμμετέχοντες ο Μ. Πάγκαλος δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Σικιαριδείου           Θ. Κοκκόρας, ο πρώην υπουργός, στέλεχος της ΛΑΕ και συμπολίτης μας  Δ. Στρατούλης, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Προοδευτικού Κινήματος Ν. Σπέντζος  και οι πανεπιστημιακοί Γ. Zάρδας και Θ. Σταυρόπουλος.

Στην ομιλία του ο Λ. Μαγιάκης αναφέρθηκε στις βασικές προγραμματικές θέσεις της παράταξης για το Δήμο και την Αυτοδιοίκηση και προσδιόρισε  τις κόκκινες γραμμές που οριοθετούν την παράταξη απέναντι στις συστημικές παρατάξεις αναφέροντας:

“Ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές μας στα σχέδια ανάπτυξης της πόλης που προωθούν Κυβέρνηση και επιχειρηματικοί όμιλοι; Κόκκινες γραμμές που εμείς μπορούμε να τις υπερασπιστούμε γιατί δεν έχουμε καμία εξάρτηση από πουθενά.

Να φύγουν από τη λίστα του Υπερταμείου και του ΤΑΙΠΕΔ το Δάσος Συγγρού, η Κεραμική, τα ΧΕΥ και τα άλλα 160 δημόσια ακίνητα που πάνε για ξεπούλημα. Να παραχωρηθούν στο Δήμο για τις ανάγκες του.

Καμία νέα υπερτοπική χρήση- Μαρούσι πολεοδομικά κορεσμένο.

Να μην εγκατασταθεί το Καζίνο της Πάρνηθας στο Μαρούσι.

Να μην ιδιωτικοποιηθεί το ΟΑΚΑ

Να πληρώσουν το Mall και οι μεγάλες υπερτοπικές επιχειρήσεις για τη περιβαλλοντική και οικονομική ζημιά που έχουν επιφέρει στην πόλη.

Να μην γίνουν οι ανάγκες των δημοτών για  ψηφιακές εφαρμογές για έξυπνη πόλη, στάθμευση, απορρίμματα, ηλεκτροφωτισμός, φύλαξη, εμπορεύματα και «χρυσοφόρες κότες» για τα εργολαβικά συμφέροντα, σε βάρος της τσέπης των πολιτών.»

Έκλεισε τέλος την ομιλία του τονίζοντας:

«Η εμπειρία, η γνώση, η εντιμότητα, η συνέπεια και η αταλάντευτη στάση μας για 15 και πλέον χρόνια, αποτελούν εχέγγυα για την πολιτική που θα ακολουθήσουμε σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας στη Διοίκηση του Δήμου.

Ζητάμε την ενεργό συμμετοχή σας και όχι απλά την ψήφο σας.

Να είστε απολύτως βέβαιοι πως εμείς θα είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας

Θα προχωρήσουμε μαζί  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ»

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας της παράταξης και την ανταλλαγή ευχών για Υγεία Ειρήνη Δύναμη και Πρόοδο για την Καινούργια Χρονιά.

  ΜΑΓΙΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, MSc.
1 ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

 

Ιδιωτική Υπάλληλος
2 ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

Ηλεκτρολόγος – Μηχανικός.
3 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

 

Πτυχιούχος Τμήματος Χημείας  ΑΠΘ
4 ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος Τελειόφοιτος Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων

 

5 ΔΑΒΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

 

Νοσηλεύτρια
6 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

 

Ιδιωτική Υπάλληλος Τηλεόρασης
7 ΔΟΜΑΚΙΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

Κοινωνική Λειτουργός
8 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ

 

Λογιστής–Φοροτέχνης Α’ Τάξης.
9 ΚΙΤΣΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

 

Επίκουρη Καθηγήτρια ΓΠΑ
10 ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

 

Διδάκτορας Οικονομολόγος
11 ΜΑΝΟΥΣΑΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

Υπάλληλος ΔΕΗ
12 ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

Φοιτητής
13 ΜΠΑΤΣΟΥΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 

Ιδιωτική Υπάλληλος
14 ΜΠΙΤΣΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

Οδοντίατρος
15 ΠΑΪΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

Ψυχολόγος-Νευροψυχολόγος
16 ΣΑΛΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω,
17 ΣΠΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

Διπλωματούχος Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών
18 ΤΣΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

Εργοδηγός Μηχανολόγος – Λαογράφος
19 ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ

 

Ιδιωτική Υπάλληλος-Στέλεχος Ασφαλιστικής Εταιρίας
20 ΨΑΛΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

Δικηγόρος

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας