Πιο ισχυρός ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου με τη σύμπραξη 4 παρατάξεων

0

Την απόφασή τους να συμπορευτούν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την παράταξη του Δημάρχου κου Θ . Αμπατζόγλου ανακοίνωσαν τα μέλη του Συνδυασμού Μαρούσι Καθαρή Γραμμή (χωρίς τον επικεφαλής κο Π. Βραχνο) ο Συνδυασμός Πάθος και λύσεις για το Μαρούσι με επικεφαλής τον κο Γ. Νικολαράκο και ο Συνδυασμός Είμαστε Μαρούσι με επικεφαλής τον κο Κ.Ρώτα.
Έτσι από 14 Συμβούλους που είχε μετά τις εκλογές ο Συνδυασμός της πλειοψηφιας πλέον διευρυμενος και κατά πολύ ισχυρότερος μέτρα 23 μέλη. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος κος Θ . Αμπατζόγλου αυτό είναι μια πολύ σημαντική στιγμή που σηματοδοτεί τη σύνθεση των απόψεων, τη συνεργασία και τη συναίνεση πράγμα το οποίο επιβεβαίωσαν και όσοι πήραν το λόγο από τους συμβούλους και τους επικεφαλής που προσχωρησαν υπογράφοντας το πρακτικό της σύμπραξη σύμφωνα με το νόμο.
Καθώς ο νόμος επιτρέπει να γίνουν προχωρήσεις και μετά την έναρξη της θητείας, αναμένουμε να δούμε και το ενδεχόμενο νέων προσχώρησεων.

Σε δήλωσή του ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου ανέφερε : «Πετύχαμε στο Μαρούσι το πρωτόγνωρο. Έχουμε τη σύμπραξη 4 παρατάξεων και αρκετούς συναδέλφους εκτός αυτών, να συνθέτουν την άποψή τους, να ενοποιούν την αντίληψή τους, να συμπράττουν με βάση το νόμο, να ενοποιούνται να ενσωματώνονται και να προχωράμε μαζί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ως ένα ενιαίο σχήμα. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Είναι εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία. Και στο Μαρούσι το πετύχαμε. Και αυτό είναι καλό για τον τόπο μας»

Οι επικεφαλής των τριών παρατάξεων μεταξύ άλλων δήλωσαν:
Ιωάννης Νικολαράκος: «Ο Συνδυασμός μας αποφάσισε να στηρίξει τη νικηφόρα παράταξη και να συμπαραταχθεί με το νέο Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου. Μετά από συζητήσεις που είχαμε με το Δήμαρχο καταλήξαμε ότι η αγάπη και το ενδιαφέρον μας για το Μαρούσι θα γίνει ο κοινός μας οδηγός για την τετραετία που έρχεται.»
Κωνσταντίνος Ρώτας: «Με τον κ. Αμπατζόγλου υπήρξε ταύτιση απόψεων, στον τρόπο, στο πνεύμα και στο ήθος με το οποίο πρέπει να διοικηθεί ο Δήμος Αμαρουσίου. Στηρίζουμε έμπρακτα τη Διοίκηση του κου Αμπατζόγλου και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την παράταξη του Δημάρχου.»
Παναγιώτης Βραχνός: «Όλοι μαζί πρέπει να συμβάλλουμε, πέρα από όποια προεκλογική αντιπαλότητα, προκειμένου να προχωρήσει το Μαρούσι μπροστά. Προσωπικά θα είμαι αρωγός στην προσπάθειά σας με άδολο τρόπο.»
Επιπλέον, ο κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης επικεφαλής της παράταξης «Μαρούσι Μπορείς –Το Μέλλον στα Χέρια Σου» δήλωσε πως θα είναι παρών στη νέα θητεία με δημιουργικά τρόπο και η κα Μαρίνα Σταυράκη- Πατούλη εκλεγμένη με τον ίδιο συνδυασμό, τόνισε πως θα συμβάλλει θετικά στο έργο του Δημάρχου.