Πλήθος μελών και φίλων στην κοπή της πίτας του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού και Λάκκας Κόττου «Άγιος Ελευθέριος»

0

Το έργο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγ. Ελευθερίου, η προσφορά και οι δράσεις για τη γειτονιά και το συνάνθρωπο βρήκαν ανταπόκριση γι’ άλλη μια φορά, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στην μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων του που παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας. Το δραστήριο και ακούραστο Διοικητικό Συμβούλιο με Πρόεδρο τον κο Αθ. Νησιώτη δέχτηκε τα συγχαρητήρια όλων και τις ευχές για τη νέα χρονιά.

Στο χαιρετισμό του ο κος Αθ. Νησιώτης ευχαρίστησε όλους από καρδιάς για την μεγάλη προσέλευσή τους και την θερμή στήριξή τους σε κάθε προσπάθεια και δραστηριότητα που διοργανώνει ο Σύλλογος. Παράλληλα αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, πολλά από τα οποία χρονίζουν όπως το ρέμα και η αντιπλυμμυρική προστασία και διαβεβαίωσε πως υπάρχουν οι δεσμεύσεις από όλους τους αρμόδιους φορείς πως έχουν δρομολογηθεί. Ακόμα στάθηκε στο σημαντικό φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο που παράγει ο Σύλλογος και γι’ αυτό το λόγο ευχαρίστησε θερμά την άξια υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κα Α. Τσουκαλά που το υλοποιεί και που ακούραστα κάθε μέρα με τη συνδρομή των φούρνων της περιοχής προσφέρει στους άπορους και σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Δ. Σμυρνής μετέφερε τον χαιρετισμό του Δημάρχου κου Θ. Αμπατζόγλου, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, και διαβεβαίωσε πως η στήριξη του Δήμου τόσο στο πλούσιο έργο του Συλλόγου όσο και στα προβλήματα της περιοχής είναι δεδομένη και έμπρακτη. Παράλληλα σημείωσε πως ο Σύλλογος και η περιοχή έχει μεγάλη εμπιστοσύνη και στον νέο Περιφερειάρχη Αττικής και πρ. Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γ. Πατούλη πως και με τη δική του ουσιαστική συμβολή θα λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μαρουσιώτες της περιοχής  του Σωρού, καθώς πολλά από τα έργα που χρειάζεται η γειτονιά απαιτούν και τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κα Λ. Κεφαλογιάννη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Γ. Κεχρής οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σ. Σταθούλης, Γ. Νικολαράκος, Κ. Ρώτας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Π. Κόνιαρης, Ν. Πέππας, Ελ. Λέκκα, Φ. Λέκκα, Κ. Τσαγκαρόπουλος, Μ. Ρώτα, Κ. Βλάχος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αθμονέων κα Ρ. Μπογδάνου και μέλη του Δ.Σ., η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου κα Φ. Κοσκόρου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων κος Κοσμίδης, από την Ένωση Πελοποννησίων οι κες Β. Χριστακοπούλου και Μ. Πασιά, ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Μικρασιατών κ.κ. Αντ. Θεοδωρακόπουλος και Γ. Θεοδωρακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΤΟ ΝΔ κος Κονδύλης και μέλη του Δ.Σ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας