Ποδηλάτησαν για περιβαλλοντικό σκοπό ο Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

0

Με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ποδηλατοβόλτα στο Μαρούσι, που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, σε δήλωσή του αναφέρει:

Νέα Εποχή με Οικολογική επιλογή και στη Μετακίνηση!

Στο Μαρούσι επιλέγουμε Ποδήλατο …για να μην μας κάνουν τη ζωή ποδήλατο!

Στηρίζουμε τη Βιώσιμη μετακίνηση στις Πόλεις !!!
Συγχαρητήρια στο τμήμα Ποδηλασίας του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου Αμαρουσίου και σε όσους ποδηλάτες συμμετείχαν από το Μαρούσι 🚲. ”

Επιπλέον προσθέτει: «η αλλαγή των συνηθειών μας και η υιοθέτηση ενός πιο δραστήριου, οικολογικού και υγιεινού τρόπου ζωής, πρέπει να είναι καθημερινή επιδίωξη του καθενός μας. Όλοι μαζί, μπορούμε να συμβάλλουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη των πόλεων, ώστε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ένα περιβάλλον που θα αξίζει να ζήσουν.»                                      

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Ιωάννης Νικολαράκος, ο Αντιδήμαρχος της Υπηρεσίας Δόμησης κ. Κων/νος Ρώτας,  η Εντεταλμένη Σύμβουλος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, η Δημοτική Σύμβουλος κα Ελένη Λέκκα- Καλαντζάκη και ο Σύμβουλος του Δημάρχου επί θεμάτων αθλητισμού κ. Χρυσόστομος Σχινάς. Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Ιωάννης Νικολαράκος υποδέχθηκε στο Μαρούσι, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, την Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα κα Λουκία Κεφαλογιάννη και τους ποδηλάτες του Συλλόγου Αστικών Ποδηλατών «ΠοδηλΑΤΤΙΚΗ», που συμμετείχαν στην ποδηλατοδρομία που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής στους 14 Δήμους του Βόρειου Τομέα.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού, παρουσία της Εντεταλμένης Συμβούλου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κας Ρένας Χαλιώτη, παρέλαβε μία επιστολή υπενθύμισης του Συμφώνου των Δημάρχων και  μία γλαστρούλα, ως συμβολική κίνηση για τη σημασία της βιώσιμης κινητικότητας, από τον επικεφαλής των ποδηλατών του συλλόγου.