Ποιές οι αλλαγές στους Αντιδημάρχους του Αμαρουσίου;

0

Ορίστηκαν από τον Δήμαρχο κο Θ. Αμπατζόγλου οι νέες αντιδημαρχίες για το διάστημα της θητείας που απομένει. Νέος Αντιδήμαρχος ορίστηκε ο κος Κ. Αντωνόπουλος ενώ δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον στους αντιδημάρχους ο μέχρι σήμερα Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Γ. Νικολαράκος.

Πιο συγκεκριμένα οι αλλαγές και οι αρμοδιότητες που ορίστηκαν έχουν ως εξής

Την τέλεση πολιτικών γάμων θα κάνει η Αντιδήμαρχος κα Ρ. Χαλιώτη, η οποία εκτός από την Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων αναλαμβάνει και Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Αναπληρωτής Δημάρχου παραμένει ο κος Σ. Τσιπουράκης και αντικείμενο της αντιδημαρχίας του η ανάπτυξη και οι επενδύσεις, η Δημόσια Υγεία και η Πολιτική Προστασία.

Ο νέος Αντιδήμαρχος κος Κ. Αντωνόπουλος αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Εξυπηρέτησης του Πολίτη, το ΚΕΠ και το Ληξιαρχείο.

Ο κος Γ. Ιωαννίδης αναλαμβάνει πλέον τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής και το Τμήμα Αστικού Πρασίνου που είχε η κα Χαλιώτη.

Στις ίδιες αρμοδιότητες παραμένουν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ε. Κάββαλος στη Διευθυνση Τεχνικών Έργων, Επαμ. Κατσιγιάννης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Κ. Ρώτας Υπηρεσία Δόμησης και Πολεοδομικού Σχεδιασμού, και Σ. Σταθούλης Οικονομικών.

Όσο για τον κο Γ. Νικολαράκο οι πληροφορίες που έχουμε είναι πως θα αναλάβει επικεφαλής της Προεκλογικής καμπάνιας της παράταξης που θα ηγηθεί ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος κος Θ. Αμπατζόγλου στις προσεχείς εκλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας