Ακόμη μία απάντηση στην διαμάχη του κου Νικολαράκου με την κα Χαλιώτη

0

Μετά την τελευταία ανακοίνωση της κας Χαλιώτη, την οποία σέβομαι και εκτιμώ προσωπικά, όπως και την πολυετή προσπάθεια και συνεισφορά της, θα ήθελα να σταθώ στο σημείο όπου με αποτρέπει να ασκώ κριτική στη σημερινή διοίκηση του Δήμου, επειδή όπως λέει «δεν έχω λάβει το βάπτισμα του πυρός». Με άλλα λόγια, επειδή δεν έχω εκλεγεί ξανά.
Το ερώτημα που με ταλανίζει σαφώς, από τη στιγμή που το διάβασα, είναι:
Μόνο οι εκλεγμένοι μπορούν να ασκούν κριτική στη διοίκηση του Δήμου;
Αν συνεχίσουμε σε αυτή τη συλλογιστική, τότε δεν θα έπρεπε να ασχολείται κανείς με τα αυτοδιοικητικά πράγματα, παρά μόνο όσοι είναι ήδη εκλεγμένοι. Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, πουθενά στον κόσμο και θα αποτελούσε παγκόσμια πρωτοτυπία να συμβεί στο Μαρούσι. Θα έλεγα μάλιστα ότι θα αποτελούσε μια καινοτομία. Αρνητική βέβαια, αλλά καινοτομία.
Είμαι λοιπόν υποχρεωμένος να απαντήσω με τη σειρά μου, λέγοντας πως, κανένας μας δεν θέλει να αναλώνεται σε στείρες αντιπαραθέσεις. Σε κάθε περίπτωση, την επομένη των εκλογών οφείλουμε, όλοι μαζί ενωμένοι, να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το κοινό καλό του Αμαρουσίου. Το οφείλουμε στους δημότες αυτού του τόπου αλλά και στα παιδιά μας πάνω από όλα.
Τα δεδομένα και οι εικόνες που διαπιστώνουμε στην καθημερινή επαφή μας με τις γειτονιές και τους ανθρώπους του Αμαρουσίου σίγουρα έρχονται – έστω μερικώς – σε ρήξη με τα λεγόμενα των εκπροσώπων της απερχόμενης δημοτικής αρχής, με την οποία συμφωνούμε, αλλά κυρίως διαφωνούμε σε αρκετά.
Θα χαρώ λοιπόν να επισκεφθούμε μαζί με την κυρία Χαλιώτη και όποιον άλλοι δημοτικό σύμβουλο το επιθυμεί, τη Νέα Λέσβο και τις άλλες γειτονιές του Αμαρουσίου, να συζητήσουμε μαζί με τους κατοίκους και να μας πουν, αλλά και να μας δείξουν, όλα εκείνα τα οποία τους απασχολούν.
Θα είναι κι αυτή η κίνηση μια καινοτομία. Αυτή όμως, θα είναι θετική.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας