Δήλωση του πρώην Αντιδήμαρχου κου Κ. Ρώτα για την αντικατάστασή του

0

Μετά την ανακοίνωση της αντικατάστασής του στην θέση αντιδημάρχου Πολεοδομίας από τον κύριο Γ. Ζήκο ο κύριος Κ.Ρώτας προέβει στην εξής δήλωση

Την Πέμπτη 27/12/2018, πληροφορηθήκατε την αναδιαμόρφωση του σχήματος διοίκησης, συγκεκριμένα την αλλαγή της θέσης αντιδημάρχου πολεοδομίας.
 
Πάντα με γνώμονα το συμφέρον της πόλης μας, θεωρώ ότι στην ολιγόμηνη παραμονή μου στη θέση αυτή, εργάστηκα με ζήλο κι υπευθυνότητα κι επιλύθηκαν πολλά προβλήματα που χρόνιζαν αδικαιολόγητα στην περιοχή μας. Θεωρώ, όμως, ότι υπήρχε η δυνατότητα να επιλυθούν ακόμα περισσότερα και λυπάμαι που δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να ολοκληρώσω και την επίλυση κάποιων συγκεκριμένων πολεοδομικών ζητημάτων.
 
Ο Δήμαρχος, αποφάσισε για δικούς του λόγους, τους οποίους δεν γνωρίζω, ότι η συνεργασία μας έκλεισε τον κύκλο της. Θέλω να πιστεύω, ότι αυτοί οι λόγοι δεν αφορούν στη διαφωνία τρόπου επίλυσης κάποιου κρίσιμου πολεοδομικού ζητήματος, καθώς αυτό θα αποτελεί πλήγμα για τις δημοκρατικές αξίες και κυρίως για τους συμπολίτες μας. 
 
Κώστας Ρώτας
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αμαρουσίου

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας