Ενθουσιασμός νίκης για το «ΜΑΡΟΥΣΙ – ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ», Π. Βραχνός: Σχεδιάζουμε το μέλλον, ελάτε όλοι μαζί μας, είμαστε    έτοιμοι. Θέλουμε να προσφέρουμε στο Δήμο μας!

0

Ενθουσιασμός νίκης επεκράτησε χτες, 28.03.2019, ανάμεσα στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΜΑΡΟΥΣΙ – ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ» και τον επικεφαλής  και υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πάνο Βραχνό.

Στη συνάντηση που είχαν τα μέλη του συνδυασμού με τον κ. Βραχνό και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «CIVITEL OLYMPIC»,  ο  κ. Βραχνός  παρουσίασε τα κύρια σημεία της στρατηγικής που θα ακολουθήσει  η  παράταξή του στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου καθώς και τις βασικές κατευθύνσεις του προγράμματός του.

Υπενθυμίζεται ότι  η επίσημη παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης και του Προγράμματος του συνδυασμού θα πραγματοποιηθεί  την  Κυριακή , 31 Απριλίου 2019, και ώρα 11:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

΄Εχοντας στο πλευρό του μια δυνατή ομάδα που απαρτίζεται τόσο από έμπειρους και καταξιωμένους νυν δημοτικούς συμβούλους Αμαρουσίου, όσο και από πολλά νέα ικανά και άξια στελέχη,  ο κ. Βραχνός  έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει την επόμενη μέρα στη Διοίκηση του Δήμου και το οποίο συνοψίζεται στην πρόταση: «Θέλουμε να προσφέρουμε στο Δήμο μας, με καθαρή πρόταση, με καθαρή συμπόρευση, με καθαρή γραμμή. Σχεδιάζουμε το μέλλον, ελάτε όλοι μαζί μας, είμαστε έτοιμοι».

«Πάμε όλοι μαζί, με όραμα και πολλή δουλειά, για να κάνουμε το Μαρούσι μια πόλη πρότυπο», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Βραχνός και  κάλεσε όλους σε θέση μάχης με όπλο το φιλόδοξο  πρόγραμμα του συνδυασμού του που προτάσσει τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη με την παροχή  ψηφιακών δράσεων και υπηρεσιών  τόσο σε θέματα ασφάλειας όσο  και άμεσης εξυπηρέτησης των δημοτών.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας