Επίσκεψη του Γιάννη Νικολαράκου στις Παιδικές Χαρές του Αμαρουσίου

0

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιάννης Νικολαράκος μαζί με το επιτελείο του, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα μεταξύ των άλλων τις παιδικές χαρές του δήμου, ξεκίνησε οδοιπορικό, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Οι κάτοικοι και οι θαμώνες των παιδικών χαρών (γονείς και κηδεμόνες) εξεπλάγησαν ευχάριστα όπως είπαν, καθώς δεν είχαν δει άλλη φορά υποψήφιο Δήμαρχο στο Μαρούσι να πηγαίνει στους χώρους, στους οποίους τα μικρά παιδιά της πόλης περνούν τον περισσότερο χρόνο τους, να ελέγχει την κατάσταση και να συζητά μαζί τους.

Ο Γιάννης Νικολαράκος με λύπη του διαπίστωσε ότι αρκετές από τις παιδικές χαρές που επισκέφτηκε έχουν σημαντικά προβλήματα ασφάλειας και λειτουργίας για τα παιδιά και σε κάποιες άλλες η κατάσταση ήταν απαράδεκτη .

Συγκεκριμένα: Στην παιδική χαρά στην περιοχή της Κοκκινιάς, Πεντέλης και Αργοναυτών, η περίφραξη σε πολλά σημεία είναι κατεστραμμένη. Η πόρτα εισόδου της παιδικής χαράς είναι δεμένη με ένα σχοινί για να μην πέσει, δεν υπάρχει πρόσβαση σε ΑΜΕΑ, σκουπίδια χύμα, παρατημένα ποτήρια με κρασί, πεταμένα αποτσίγαρα και κατεστραμμένα παγκάκια. Επί πλέον η παιδική αυτή χαρά σχεδόν εφάπτεται σε δρόμο αυξημένης κυκλοφορίας, που σύμφωνα με τις προδιαγραφές που η νομοθεσία ορίζει, την κάνει ακατάλληλη όσον αφορά την επικινδυνότητα, την αυξημένη ατμοσφαιρική ρύπανση και θόρυβο.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας