Γ. Καραμέρος: «Έχει έρθει η ώρα της αλλαγής στο Μαρούσι»

0

Στο Ράδιο Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές» φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος. Ο επικεφαλής του ανεξάρτητου Συνδυασμού # Ενωμένο Μαρούσι σε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης επισήμανε ότι για τον ίδιο το Μαρούσι είναι τελικός προορισμός και όχι αφετηρία για να πάει κάπου αλλού. Κάλεσε τις Μαρουσιώτισσες και τους Μαρουσιώτες να στείλουν μήνυμα αλλαγής με νέους έμπειρους ανθρώπους και να δώσουν καθαρή πλειοψηφία στο συνδυασμό του από τον πρώτο γύρο. Μίλησε για το όραμά του, την επανεκκίνηση που χρειάζεται το Μαρούσι, τα κομματικά χρίσματα, τον απερχόμενο Δήμαρχο, το κυκλοφοριακό πρόβλημα και την καθαριότητα της πόλης. Ειδικότερα ο Γ. Καραμέρος τόνισε μεταξύ άλλων:
Για την απόφαση να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου: «Στο Μαρούσι βρίσκομαι από 18 ετών, μεγαλώνω την οικογένεια μου, τα παιδιά μου, ζω, πολιτεύομαι, δραστηριοποιούμαι, περπατώ στα ίδια πεζοδρόμια και αναπνέω τον ίδιο αέρα με όλους τους Μαρουσιώτες. Αγαπώ πάρα πολύ την πόλη. Πολλές φορές δεν είναι θέμα στρατηγικής ή φιλοδοξίας, είναι τι λέει η καρδιά σου και τι λέει το μυαλό σου μαζί με το ένστικτό σου. Η εμπειρία που έχω αποκομίσει από το δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης αλλά και το γεγονός ότι κλείνει ένας κύκλος 12 χρόνων στην πόλη όπου χρειάζεται μια επανεκκίνηση, μια νέα πνοή με νέους ανθρώπους που έχουν αυτοδιοικητική εμπειρία, ξέρουν τα προβλήματα και αγαπούν πραγματικά την πόλη και με σχέδιο θα την πάνε μπροστά και θα της δώσουν προοπτική, με έβαλε στη λογική να επιχειρήσουμε να ενώσουμε το Μαρούσι. Έτσι προέκυψε και το όνομα του συνδυασμού # Ενωμένο Μαρούσι».
Για τον συνδυασμό # Ενωμένο Μαρούσι: «Διαμορφώνουμε ένα συνδυασμό με υποψηφίους από όλους τους χώρους από τη Νέα Δημοκρατία, από το Κίνημα Αλλαγής, από το ΣΥΡΙΖΑ και εγώ ως Οικολόγος Πράσινος, χωρίς να υπάρχει όμως η λογική του κομματικού χρίσματος αλλά του αυτοδιοικητικού ενδιαφέροντος. Εμάς μας ενδιαφέρει το Μαρούσι να έχει τη θέση που του αξίζει και να πάει μπροστά».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας