Λευτέρης Μαγιάκης: “Στον αέρα τα συμπληρωματικά έργα στην πλατεία Ευτέρπης”

0

Πλήρης αυθαιρεσία της διοίκησης Πατούλη

Ξεκίνησε τα έργα της Ευτέρπης χωρίς την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Η Υπηρεσία Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου στο Δήμο Αμαρουσίου με την υπ’ αριθμόν 2/2019 Πράξη, αποφάνθηκε ότι δεν συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις για τη σύναψη της σύμβασης «Διαμόρφωση Πλατείας Ευτέρπης», προϋπολογισμού 487.312,88€, μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του εργολάβου που κατασκευάζει το γκαράζ της Ευτέρπης.

Δικαιωνόμαστε έτσι πλήρως όταν καταγγείλαμε, με την από 3-2-2019 δήλωση μας, το «όργιο αυθαιρεσίας, σπατάλης, ευνοιοκρατίας και αδιαφορίας» της Δημοτικής Αρχής.

Μόλις τρεις εβδομάδες από την υποτιθέμενη παράδοση του, το έργο είναι στον «αέρα», χωρίς νόμιμη σύμβαση. Τα πάντα εξαρτώνται από την απόφαση του VI τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου το οποίο θα συνεδριάσει για το σκοπό αυτό την Παρασκευή 8-2-2019.

Η παράταξη μας από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε αυτές τις μεθοδεύσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και κατέθεσε προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση η οποία δεν ασχολήθηκε επί της ουσίας με το θέμα και την απέρριψε «σιωπηλά».

Δεν ασχολούμαστε λοιπόν με τα περί μιζέριας που αναφέρονται από το γραφείο τύπου του Δήμου και καλούμε τη Δημοτική Αρχή να συμμορφωθεί με τη νομιμότητα και να μην παίζει παιχνίδια στις πλάτες των κατοίκων και των εμπόρων.

Κατά τα λοιπά, για τα περί ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον ο συντάκτης του κειμένου έχει χάσει πολλά «επεισόδια».

Είπε σε δήλωσή του ο κος Μαγιάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας