Με μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα της Τ.Ο. ΝΔ Αμαρουσίου «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

0


Πρόεδρος Χ. Μπελεγράτης «Η ΝΔ
είναι μια πολιτική δύναμη που μπορεί να ανατάξει τη χώρα και να την ανασύρει από το οικονομικό βάραθρο. Μπορεί να υπερασπισθεί τα εθνικά μας θέματα, να εμπεδώσει την ασφάλεια και την ευταξία στη χώρα»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα διοργάνωσε η Τ. Ο ΝΔ Αμαρουσίου, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημαρχείου της πόλης. Αποδεικνύοντας το σοβαρό και υπεύθυνο τρόπο που η Τοπική Οργάνωση του Κόμματος αντιμετωπίζει τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας προσέφερε σε μέλη και φίλους μια βραδιά διαφωτιστική και ενημερωτική από πολύ αξιόλογους ομιλητές. Όμως και τα κοινό του Κόμματος απέδειξε το μεγάλο ενδιαφέρον του για τα σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν τη χώρα καθώς η προσέλευση για άλλη μια φορά ήταν εντυπωσιακή.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Τ.Ο κο Χ. Μπελεγράτης σημείωσε πως το κάλεσμά αυτό είχε διπλό σκοπό και όπως ανέφερε «Πρώτα να μεταφέρω την αγωνία του κόσμου της βάσης μας προς όλους. Αγωνία για την ασφάλειά τους, την επιβίωσή τους, τη χαμένη περηφάνια τους, το μέλλον των ίδιων και των παιδιών τους. Αγωνία που βιώνω καθημερινά μαζί τους στις πλατείες, στα καφενεία, στις γειτονιές.

Και δεύτερον, επειδή δεν μας παρακολουθούν μόνο ομοϊδεάτες, αλλά και φίλοι θέλω να  δώσω  το μήνυμα, πως το Κόμμα μας, η Νέα Δημοκρατία, έχει το Πρόγραμμα, αλλά και την βούληση να αλλάξει αυτόν τον τόπο, μετά την 4ετή περιπέτεια που βίωσε από τους  σημερινούς εταίρους».

Όπως σημείωσε ο κος Χ.Μπελεγράτης «Πρέπει να πείσουμε το σώμα των ψηφοφόρων και ειδικά τους Νέους, πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ούτε εκπροσωπούμε το σαθρό και επιλήψιμο παλιό, όπως τεχνιέντως θέλει να τα τσουβαλιάζει και να τα παρουσιάζει η προπαγάνδα της εθνομηδενιστικής Αριστεράς. Πρέπει όλοι οι Έλληνες να αντιληφθούν,  πως η Νέα Δημοκρατία  και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζουν την φυγή προς τα εμπρός, μέσω ενός Προγράμματος που δεν υπόσχεται το αδύνατον γιατί η πολιτική μας δεν εδράζεται στο ψέμα και  δεν χωρίζει τους Έλληνες».

Ο κος Πρόεδρος καυτηρίασε την κακή πραγματικότητα που βιώνουμε και τόνισε πως «Μετά από μια καταστροφική 4ετία που συσσώρευσε στη χώρα μόνο προβλήματα και πληγές, δεν είναι δυνατόν να εθελοτυφλούμε εμπρός σ’ αυτά που βίωσε και εξακολουθεί να βιώνει ο τόπος μας εξ αιτίας της ανερμάτιστης, ανεύθυνης και εθνικά επικίνδυνης πολιτικής των ΣυΡιζο-Αν.Ελ.

Ναι, δεν είναι δυνατόν να προσπεράσουμε: Την υποθήκευση της πατρίδας μας για 99 χρόνια. Το βάρος των 100 δισεκατομμυρίων που μας στοίχισε το 2015 η ‘’υπερήφανη  δεκαεφτάωρη διαπραγμάτευση’’ του Τσίπρα και της παρέας του. Τα 10 δισ. αχρείαστα μέτρα που μας φόρτωσε η τυχοδιωκτική τους πολιτική. Τον ταξικό διωγμό της οικονομικής και κοινωνικής σπονδυλικής στήλης της χώρας, της πολύπαθης Μεσαίας Τάξης. Την παράδοση των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων στους αριστερο-αναρχικούς, στους εμπόρους ναρκωτικών και στους πάσης φύσεως παρανόμους. Την Εθνική μας καταρράκωση, με την άνευ όρων παράδοσή μας στους Σκοπιανούς. Την ανοχή μας στις προκλήσεις και στις απαιτήσεις των Τούρκων. Την ντροπιαστική αντίδραση μας στις τακτικές του ανθέλληνα Πρωθυπουργού της Αλβανίας  Ράμα.  Την πολιτική του ‘’ξέφραγου αμπελιού’’ στα χερσαία και θαλάσσια σύνορά μας με το Μεταναστευτικό. Την γκετοποιημένη Αθήνα με τις αποκλεισμένες από την έννομη τάξη γειτονιές, για να μην ενοχληθούν από την αστυνομία οι ιδεολογικοί συγγενείς του Τσίπρα. Τους  Καρανίκες, που τους πληρώνουμε εμείς για να έχει στρατό πρόθυμο και έτοιμο εν όψει των Εκλογών ο πρώην καταληψίας και για κακή μας τύχη, νυν πρωθυπουργός. Την αποθέωση του εθνομηδενισμού και του αντιχριστιανικού μένους στο θέμα της Εκκλησίας και των Συνταγματικών αλλαγών, που ευαγγελίζεται.

Κλείνοντας με έμφαση δήλωσε πως «Τα ψέματα κυρίες και κύριοι τελειώνουν, καθώς βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία προς τις Εκλογές. Η Ν.Δ δεν αποτελεί μια απλή κυβερνητική εναλλαγή στην εξουσία, αλλά πρόκειται για έναν σύγχρονο κυβερνητικό φορέα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ότι είναι μια πολιτική δύναμη που μπορεί να ανατάξει τη χώρα και να την ανασύρει από το οικονομικό βάραθρο.   Ότι μπορεί να υπερασπισθεί και να προωθήσει με σωφροσύνη, τόλμη και αποτελεσματικότητα τα εθνικά μας θέματα.  Ότι μπορεί να εμπεδώσει την ασφάλεια και την ευταξία στη χώρα».

Χαιρετισμό απύθυνε και ο Δήμαρχος κος Γ. Πατούλης διαβεβαιώνοντας για τη νίκη του Κόμματος στις επερχόμενες εκλογές ενω εξέφρασε και την αισιοδοξία πως και στον δικό του αγώνα για την Περιφέρεια τα αποτελέσματα θα είναι νικηφόρα.

Το πάνελ των ομιλητών αποτελούνταν από πολύ αξιόλογα στελέχη όπως τον Αντιπρόεδρο του Κόμματός κ. Κωστή Χατζιδάκη, υπεύθυνο προγράμματος της ΝΔ, τον Βουλευτή Β΄ Αθηνών κ. Γεώργιο Κουμουτσάκο, διπλωμάτη και τομεάρχη εξωτερικών, τον πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Σάκη Ιωαννίδη και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής και τον κ. Πέτρο Μποτσαράκο διακεκριμένο δημοσιογράφο του ΣΤΑΡ.

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν ακόμη οι κ.κ. Λ. Αυγενάκης, Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, Βουλευτής Νομού Ηρακλείου, Σαμαρά Μάρθα, Μέλος Πολιτικής Επιτροπής, Κόκκαλης Αλέκος, -Πρώην Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Αμαρουσίου, Μέλος Πολιτικής Επιτροπής, Αβραμάκος Σπύρος, Πρόεδρος Β4 ΝΟΔΕ  Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής, Μήκα Μαριάνθη, Υπεύθυνη Γυναικών Β4 ΝΟΔΕ, Τσούκας Γεώργιος, Γραμματέας Β4 ΝΟΔΕ, Χαμπατσουριάν Μηνάς, Πρόεδρος Β4 ΝΟΔΕ ΟΝΝΕΔ, Παπαγεωργίου Ορέστης, Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου, Αντιιπρόεδρος Μαριδάκης Στυλιανός, Τομέας Πολιτισμού, Κονταδάκης Στυλιανός, Γραμματέας Οργανωτικού, Παπαδημητρίου Γιώργος, Αναπληρωτής Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και Υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Ηρακλείου, Αττικής, ο Πρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Ιωνίας Χατζηαγγελής Σίμος, Πρόεδρος Δημ. Τοπ. Οργάνωσης Ηρακλείου   Ματζώρος Γιώργος, ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Αμαρουσίου κος  Διδασκάλου Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αμαρουσίου κος Αντωνόπουλος Κων/νος, ο Πρόεδρος Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Αμαρουσίου κος Κόνιαρης Πέτρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού και Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Κεχρης Γιάννης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ.  Καρλαύτης Δημήτριος (Πρώην Πρόεδρος Β4 ΝΟΔΕ), Τσίγκας Ευθύμιος, Παπαδόπουλος Μιχάλης, Βλάχου Ελένη, Σμυρνής Δημήτριος, Κα Πατούλη – Σταυράκη Μαρίνα, Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Λυκόβρυσης – Πέυκης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης & Αντιπρόεδρος Β4 ΝΟΔΕ, κος Γκαραβέλας Νικόλαος, η κα Γκίκα Σίσσυμ Γεν. Γραμματέας των Καθηγητών της Περιοχής και Μέλος ΔΣ Β4 ΝΟΔΕ. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΑΚΕ Καθηγητών. Ακόμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Θ. Αμπατζόγλου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου κος Νικολαράκος Ιωάννης, και Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αμαρουσίου, η Πρόεδρος Εξωραιστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου κα Τσουκλείδου Δήμητρα, ο Πρόεδρος Εκδρομικού και Περιηγητικού Συλλόγου Αμαρουσίου κος Ουίλς Ιωακείμ, ο Πρόεδρος Συλλόγου «Ποντίων Αμαρουσίου» κος Κοσμίδης Δημήτριος , η Πρόεδρος Συλλόγου «Αθμονέων» κα Μπογδάνου Ρούλα, η Πρόεδρος Συλλόγου “Παναθηναϊκή” Βορείων Προαστίων κα Γεωργακοπούλου Βάσω, ο Πρόεδρος Εξωραιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου Ζωοδόχου Πηγής κος Σολδάτος Κων/νος, ο Πρόεδρος Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών & Μικρασιατών Αμαρουσίου Αττικής «Ιωάννης Βατάτζης» κος Θεοδωρακόπουλος Αντώνιος, ο Γενικός Γραμματέας κος Θεοδωρακόπουλος Ιωάννης, ο Πρόεδρος Εξωραιστικού Συλλόγου Αγ. Φιλοθέης Αμαρουσίου «Ο Αγ. Γεώργιος» κος Αρβανιτάκης Νικόλαος, η Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών Αμαρουσίου «Η Αγία Μαρίνα» κα Μαρία Σοφού, ο Πρόεδρος Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου κος Κουτσούκος Κων/νος,η κα Ιωαννίδου Μήκα (Ευθυμία)  Πρόεδρος Ευρωπαίων Γυναικών Πρώην Γ.Γ. υπουργείου Εργασίας.

 

 

 

Αρχοντούλα Αναστασοπούλου

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας