Θ. Αμπατζόγλου: «Ο κ. Καραμέρος είναι η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για το Μαρούσι»

0

«Με αφορμή τη συμμετοχή νέων γνωστών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο του κ. Καραμέρου οφείλουμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα:

Καλωσορίζουμε στον αγώνα των αυτοδιοικητικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου, την επίσημη υποψηφιότητα του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι . Την παράταξη που ηγείται ο μέχρι χθες “ανεξάρτητος” αντι-περιφερειάρχης της κας Δούρου , ο κ. Γ. Καραμέρος.

Αν και όλος ο κόσμος το γνώριζε, τελικά δεν άντεξαν για πολύ και αποκάλυψαν την αλήθεια. Με μια φωτογραφία και με μια δήλωση, βγήκε στο ΦΩΣ η πραγματική τους κομματική ταυτότητα. Μία ταυτότητα βέβαια που εδώ και πολύ καιρό, είχαν αναδείξει τα φιλικά ΜΜΕ προς το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δήθεν ανεξάρτητος από κομματικές εξαρτήσεις συνδυασμός Ενωμένο Μαρούσι του κ. Καραμέρου, πήρε το «κανονικό» του χρώμα.

Ο κ. Καραμέρος είναι η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για το Μαρούσι. Ο κ. Καραμέρος δίνει μάχη για το ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι, όπως έδινε μάχη και ως υποψήφιος με το συνδυασμό της κας Δούρου.

Πλέον οι πολίτες του Αμαρουσίου θα μπορέσουν χωρίς σκιές και χωρίς παραμορφωτικούς φακούς, να αξιολογήσουν τα πρόσωπα, τα προγράμματα, τα πεπραγμένα , τις αρχές και τις αξίες όλων των υποψηφίων. Ώστε στη συνέχεια να επιλέξουν τον κατάλληλο Δήμαρχο που θα εγγυηθεί, αφενός ότι το έργο που έχει γίνει στο Μαρούσι τα προηγούμενα χρόνια δεν θα πάει χαμένο και αφετέρου που θα αναλάβει την ευθύνη να πάει η πόλη μας ακόμη πιο ψηλά, στη Νέα Εποχή, με πρωταγωνιστή τον πολίτη».

Με εμπιστοσύνη στην κρίση των συμπολιτών μας, θα διεκδικήσουμε τη θετική ψήφο τους, για να αποτελέσει η επόμενη περίοδος, εποχή ενότητας και δημιουργίας για το Μαρούσι και όχι εποχή διχασμού και ακυβερνησίας».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας