Δήλωση του Θεόδωρου Αμπατζόγλου μετά το πέρας της εκδήλωσης του Συλλόγου Μικρασιατών, Κωνσταντινοπολιτών Αμαρουσίου-Αττικής «Ιωάννης Βατάτζης»

0

Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου μετά το πέρας της εκδήλωσης του Συλλόγου Μικρασιατών, Κωνσταντινοπολιτών Αμαρουσίου-Αττικής «Ιωάννης Βατάτζης» στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Άξια η προσφορά του Συλλόγου Μικρασιατών, Κωνσταντινοπολιτών Αμαρουσίου-Αττικής «Ιωάννης Βατάτζης» που με τις εκδηλώσεις και τις δράσεις του διατηρεί ισχυρό το αίσθημα κοινωνικής συνοχής και παράλληλα ανάδειξης της ιστορίας και πολιτισμού μας.

Είχα την χαρά να παραβρεθώ στη χτεσινή επιτυχημένη εκδήλωσή τους και να ανταλλάξουμε απόψεις για το Μαρούσι που όλοι αγαπούμε και φυσικά για τη σπουδαία συνεισφορά του Συλλόγου τους. Επίσης συζητήσαμε για τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου εκδηλώσεις εξωστρέφειας και υψηλού πολιτιστικού ενδιαφέροντος, όπως αυτές των Μικρασιατών – Κωνσταντινοπολιτών, να αποτελέσουν πόλο έλξης των απανταχού Ελλήνων αλλά και της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας.

Το Μαρούσι αποδεικνύει καθημερινά πως είναι κέντρο τέχνης και πολιτισμού της Αττικής και πως με την πολυπολιτισμικότητά του έχει όλες τις προϋποθέσεις να αναχθεί σε Διεθνές κέντρο.

Όλοι μαζί, βάζουμε τις βάσεις για να οδηγήσουμε την πόλη μας στη Νέα Εποχή, ακόμη πιο ψηλά ακόμη πιο δυνατά.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας