Δράση Περιβάλλοντος & Κοινωνικής Προσφοράς από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Δωδώνης Αμαρουσίου 

0

Μια πολύ αξιόλογη δράση με διπλό όφελος, περιβαλλοντικό και κοινωνικό, έγινε πράξη από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Δωδώνης Αμαρουσίου. Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 ο πραγματοποίησε στο πάρκο της περιοχής δράση ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος και κοινωνικής προσφοράς.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Ηλ. Ζορμπαλάς και μέλη του Δ.Σ. διένειμαν στους επισκέπτες οικολογικές υφασμάτινες τσάντες και τσάντες ανακύκλωσης, καθώς και ένα έντυπο με συμβουλές για την προστασία του περιβάλλοντος με στόχο την ενίσχυση του αισθήματος ευθύνης απέναντι στην προστασία του περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της γειτονιάς.

Παράλληλα όμως, μέλη του Συλλόγου και κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση προσέφεραν τρόφιμα, τα οποία θα παραδοθούν τις επόμενες ημέρες στην Ιερή Μητρόπολη της πόλης μας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για την ενίσχυση συμπολιτών που έχουν ανάγκη.

Μια σημαντική περιβαλλοντική ενέργεια ευαισθητοποίησης των κατοίκων με ταυτόχρονη κοινωνική ευαισθησία και αίσθημα αλυλεγγύης για τους ασθενέστερους οικονομικά συμπολίτες μας και γι΄αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στον Πρόεδρο όσο και σε όλο το Δ. Σ. για την πρωτοβουλία αυτή και την επιτυχημένη υλοποίησή της.

 

 

Αρχοντούλα Αναστασοπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας