Μεγάλη ανταπόκριση στη συνεστίαση του Παραρτήματος Παναθηναϊκής Αμαρουσίου-Κηφισιάς-Πεύκης

0

 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 25 Νοεμβρίου η συνεστίαση του Παραρτήματος της Παναθηναϊκής Αμαρουσίου-Κηφισιάς-Πεύκης. Πλήθος κόσμου που αδιάληπτα στηρίζει τους ευγενικούς σκοπούς και το κοινωνικό έργο της Οργάνωσης, για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε θερμά στο κάλεσμα της δραστήριας Προέδρου κας Β. Γεωργοπούλου και του δυναμικού Διοικητικού Συμβουλίου που είχαν οργανώσει άψογα την εκδήλωση.

Με πολύ καλή συντροφιά, σ΄ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο στην Πλατεία της Πολιτείας, μέλη και φίλοι της Παναθηναϊκής απόλαυσαν ζωντανή μουσική, νόστιμα εδέσματα και μια θαυμάσια ευκαιρία να χαλαρώσουν, να διασκεδάσουν και να επικοινωνήσουν.

Στο χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Παραρτήματος κα Β. Γεωργοπούλου αφού ευχαρίστησε θερμά για την τόσο μεγάλη προσέλευση του κόσμου αναφέρθηκε στις δράσεις της Οργάνωσης που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα και σημείωσε πως «Η Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ» και τα Παραρτήματά της, σε συνεργασία με μεγάλους Συλλόγους, όπως το Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη και ο Σύλλογος Αγάπη και Φροντίδα για ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του Ιδρύματος Λίλιαν Βουδούρη, στάθηκαν δίπλα στα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ,  του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ, της ΕΛΕΠΑΠ, το Άσυλο Ανιάτων, την Κιβωτό του Κόσμου του Πατέρα Αντώνιου, καθώς και τα παιδιά του Λυρείου ιδρύματος, στα οποία διατέθηκαν τα έσοδα της τελευταίας μας εκδήλωσης στο Ηρώδειο με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη τον περασμένο Οκτώβριο.

Καθοριστική, για την επίτευξη όλων όσων σας ανέφερα, υπήρξε η συμβολή τόσο της Προέδρου της Κεντρικής «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ»κ. Μαρίας Γιαννίρη ,όσο και των Παραρτημάτων της.

 

 

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την ενεργό συμμετοχή και υποστήριξή σας.

Εγώ από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω αφενος όλους εσάς, που είστε σήμερα μαζί μας, για την ενεργό συμμετοχή και υποστήριξή σας σε όλες μας τις δραστηριότητες, και αφετέρου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος Αμαρουσίου-Πεύκης, τις κυρίες: Μαρία Κεφαλά,Α΄Αντιπρόεδρο, Γιολάντα Βαλμά, Β΄Αντιπρόεδρο, Ελένη Τσουκλείδου-Μαραγκάκη, Γενική Γραμματέα Μαράτα Βλάση, Ειδική Γραμματέα, Ελίζα Σκουτέλη, Ταμία  και Αναστασία Χρόνη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων».

  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη Η Πρόεδρος της Κεντρικής «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ» κ.Μαρία Γιαννίρη, η Ευρωβουλευτής ΝΔ κ.Ελίζα Βόζεμπεργκ, η πρώην Υπουργός κ.Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, ο πρώην Υπουργός κ.Γιάννης Παπαθανασίου, οι υποψήφιοι Βουλευτές  της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα : κ. Ζωή Ράπτη, κ. Ιωάννα Καλατζάκου, κ. Νίκος Κωστόπουλος, κ. Μαριάνθη Καφετζή, οι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Αμαρουσίου: Στέφανος Τσιπουράκης, Ελένη Βλάχου, ο πρώην Δημ.Σύμβουλος κ.Μάριος Μαραγκάκης, ο πρώην Πρόεδρος του ΙΚΑ και υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Νικολαράκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς κ.Γιώργος Παπαδόπουλος, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Εκάλης κ. Μάνος Μαρκεσίνης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Παπάγου-Χολαργού κ. Μιμή Ρουφογάλη, ο Πρόεδρος της Β4 ΝΟΔΕ κ.Σπύρος Αβραμάκος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Κηφισιάς κ. Διονύσης Γεωργιόπουλος, η Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών κ. Γιώτα Αντωνοπούλου, τα μέλη του ΔΣ της Κεντρικής Παναθηναϊκής :Κική Σπανού, Γρηγορία Κορδοπάτη, Η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής και Πρόεδρος του Παραρτήματος Βριλησσίων  της Παναθηναϊκής κ.Φωτεινή Βρύνα, η Πρόεδρος του Παραρτήματος Παπάγου της Παναθηναϊκής κ.Σοφία Μάγγου, η Αντιπρόεδρος  του νεοσύστατου Παραρτήματος Παναθηναϊκής Κηφισιάς κ. Έλντα Φλέγκα και η κ,Κατερίνα Καββουνίδου-Καυγαλάκη, Πρόεδροι Συλλόγων Ομίλου Γυναικών Βορείων Προαστίων«ΗΡΑ» κ.Καίτη Μάμαλου, η Επίτιμη Πρόεδρος της «ΗΡΑΣ» κ.Αναστασία Παπαδοπούλου, η Πρόεδρος των Επιστημόνων Κηφισιάς κ. Μαριάννα Λουκιδέλη-Παπαδοπούλου, η Πρόεδρος του νεοσύστατου Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλαρίου Κηφισιάς κ. Σταυρούλα Κουλουριώτη στην οποία ευχόμαστε καλή επιτυχία, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αγάπη και Φροντίδα για το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του Ιδρύματος Λίλιαν Βουδούρη κ. Νανά Κουμπλή η Διευθύντρια του ΜΕΡΟΠΕΙΟΥ κ. Έλυα Θανογιάννη, η Πρόεδρος του Inner Wheel Αθηνών κ. Βίκυ Χατζηαντωνίου, η Εκπρόσωπος του Ελληνικού Φωτός κ. Θέμις Παπαναγιώτου, ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Πεύκης κ.Βασίλης Μίκας, η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αμαρουσίου Αγία Μαρίνα, κ. Μαρούλα Σοφού, Μέλη του ΔΣ του Φιλανθρωπικού Συλλόγου ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ, Μέλη του ΔΣ του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου.

 

 

Αρχοντούλα Αναστασοπούλου

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας