Ο Γ. Πατούλης παρέστη στη κοπή της βασιλόπιτας των νοσηλευτικών ιδρυμάτων «ΥΓΕΙΑ» και «ΜΗΤΕΡΑ» του Ομίλου «ΥΓΕΙΑ»

0

Στις εκδηλώσεις για κοπή της βασιλόπιτας των νοσηλευτικών ιδρυμάτων «ΥΓΕΙΑ» και «ΜΗΤΕΡΑ» του Ομίλου «ΥΓΕΙΑ» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης  

Γ. Πατούλης: Στόχος μας να δημιουργήσουμε μια νέα αναπτυξιακή προοπτική και στο χώρο της υγείας για την Αττική

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την κοπή την Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Γενικής, Μαιευτικής-Γυναικολογικής &Παιδιατρικής Κλινικής «ΜΗΤΕΡΑ» και του νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ», του Ομίλου «ΥΓΕΙΑ» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019.

 Ο  Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης απευθυνόμενος στους ιατρούς συναδέλφους του, στο νοσηλευτικό και στο διοικητικό προσωπικό, συνεχάρη τις Διοικήσεις των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων και όλους εκείνους -που όπως ανέφερε- «συμβάλλουν όλα αυτά τα χρόνια και τώρα ώστε να βρίσκεται ο Όμιλος «ΥΓΕΙΑ» στις υψηλότερες πιστοποιημένες δομές όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και πολλών άλλων Ευρωπαϊκών και Παγκόσμιων χωρών.

«Συνεχίστε όλοι ενωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης ευχόμενος σε όλους «υγεία, αγάπη, πρόοδο και ανάπτυξη για το 2019».

Αναφερόμενος στην ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα, τόνισε:«Υπάρχουν κάποιες σταθερές που οφείλω ως Δήμαρχος της πόλης, που έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε τις σημαντικές αυτές δομές στο όρια της πόλης του Αμαρουσίου, αλλά και ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, να πω ότι η σκέψη για όλους εμάς θα πρέπει να σχετίζεται με τη υγεία θέλουμε, το πώς ως λειτουργοί μπορούμε να προσφέρουμε και το πώς ακριβώς η χώρα του Ιπποκράτη με τις τόσο σημαντικές δομές μπορεί να γίνει  προορισμός για το μέλλοντα ασθενή της παγκόσμιας κοινότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας