Πολύ επιτυχημένη η συνεστίαση της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου 

0

Θ. Αμπατζόγλου: «Οι Σύλλογοι της πόλης ισχυρός κρίκος κοινωνικής συνοχής»

Mέλη και φίλοι της Ένωσης Πελοποννησίων ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα του Προέδρου κου Δ. Σμυρνή και του Διοικητικού Συμβουλίου και παρεβρέθηκαν στην πολύ επιτυχημένη συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Κασταλίας. Μετά από τόσο καιρό με περιορισμούς και απαγορεύσεις, ωστόσο τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας οι παριστάμενοι απόλαυσαν μια πολύ ευχάριστη βραδιά με καλή παρέα και νόστιμα εδέσματα. Άριστοι οικοδεσπότες, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο φρόντισε οι καλεσμένοι τους να περάσουν όμορφα ενω ανανέωσαν και το ραντεβού τους μέχρι την επόμενη συνάντηση. Άλλωστε πρόκειται για έναν από τους πιο δραστήριους Συλλόγους της πόλης, με τη δράση του να μην σταματά ούτε την περίοδο της πανδημίας καθώς διοργάνωσε διαδικτυακή ημερίδα, συγκέντρωσε αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης για συμπολίτες μας, συμμετείχε σε περιβαλλοντικές δράσεις, ενίσχυσε το κοινωνικό παντοπωλείο και σε κάθε περίπτωση βρίσκει πάντα τρόπους να συμπαραστέκεται στο κοινωνικό σύνολο της πόλης μας και αυτό είναι που επιβραβεύεται με την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου σε κάθε κάλεσμα. 

Στη συνάντηση της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021. Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου χαιρέτησε την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της Ένωσης που γίνεται μετά από ένα μεγάλο διάστημα περιορισμών των συναθροίσεων λόγω covid-19 και απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρό της και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, την Αντιπρόεδρο Βάλια Χριστακοπούλου, τον Γ. Γραμματέα Θανάση Βλαχοπιώτη, τα μέλη και φίλους της Ένωσης μεταξύ άλλων τόνισε: «Η Ένωση Πελοποννησίων Αμαρουσίου είναι ένας από τους ιστορικούς Συλλόγους της πόλης που με τη δράση της, πολιτιστική και εθελοντισμού προσφέρει αξιόλογο έργο προς όφελος των συμπολιτών μας και αποτελεί ένα ισχυρό κρίκο κοινωνικής συνοχής». Ο Δήμαρχος επίσης αναφέρθηκε στο σημαντικό Δημοτικό έργο που γίνεται σε όλους τους τομείς στην πόλη και στη σημασία που δίνεται από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής στη διαβούλευση με τους πολίτες και τους Συλλόγους.

Από τη δική του πλευρά ο κ. Δ. Σμυρνής, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την παρουσία του και τη στήριξή του στις δράσεις της Ένωσης που μόνο σκοπό έχουν να δημιουργήσουν ένα δυνατό αποτύπωμα πολιτισμού και αλληλεγγύης στους Μαρουσιώτες πολίτες.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, η Αντιπεριφερειάρχης κα Λ. Κεφαλογιάννη, Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπρόσωποι φορέων του Αμαρουσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας