Προσφορά αγάπης από το Σωματείο Αμαρουσίου «Αλκυονίδες»

0

Ενίσχυσαν το Λύρειο Ίδρυμα μετά την καταστροφική πυρκαγιά του Ιουλίου

Μια εξάισια συνεστίαση, σε ζεστό και γιορτινό κλίμα πραγματοποίησε το Σωματείο Αμαρουσίου «Αλκυονίδες», τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.Σε ένα απογευματινό καφέ και τσάι, τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου συναντήθηκαν, χαλάρωσαν και διασκέδασαν όμως κυρίως συνεισέφεραν σε έναν πολύ υψηλό σκοπό αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για την οικονομική ενίσχυση του Λύρειου Ορφανοτροφείου και Γηροκομείου στο Ν. Βουτζά που κάηκε ολοσχερώς το καλοκαίρι.

Η αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία του Σωματείου να συνδράμει το θεάρεστο έργο του Λύρειου Ιδρύματος στο οποίο βρίσκουν καταφύγιο και ζεστασιά μικρά παιδιά και ηλικιωμένοι, αγκαλιάστηκε θερμά από τον κόσμο και η ανταπόκριση στη συνεστίαση ήταν μεγάλη, όπως άλλωστε και σε κάθε δράση που πραγματοποιεί το ακούραστο και δυναμικό Δ.Σ. του Σωματείου.

Τόσο η Πρόεδρος κα Μ. Βλάση όσο και τα μέλη του Δ. Σ. που καλωσόρισαν τους παριστάμενους τους ευχαρίστησαν θερμά για την προσέλευσή τους και την ενίσχυση αυτού του σκοπού αγάπης και αλληλεγγύης. Αξίζουν θερμάσυγχαρητήρια σε όλους, διοργανωτές και παριστάμενους!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αμαρουσίου κα Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, κα Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, η Πρόεδρος του Συλλόγου ”Αγία Μαρίνα” Αμαρουσίου κα Μαρούλα Σοφού,η Πρόεδρος του Συλλόγου των ”Αθμονέων” κα Ρούλα Μπογδάνου,

η Πρόεδρος του Ομίλου Γυναικών Βορείων Προαστίων κα Καίτη Μάμαλου, η Πρόεδρος της ”Παναθηναϊκής” Οργάνωσης Γυναικών Παρ/ματος Αμαρουσίου Πεύκης κα Βάσω Γεωργοπούλου, η Γ.Γραμματέας της Τοπικής Επιτροπής της Ν.Δ.   Αμαρουσίου κα Εβελυν Παπαδοπούλου και η Υπευθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Ανδρομάχη Τσουκαλά και η Εκπαιδευτικός και Συγγραφέας κα Αρτεμις Μέγα.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας