Πρόσκληση σε διαδικτυακή εκδήλωση- ενημέρωση από την Ένωση Εκπαιδευτικών Αμαρουσίου

0

Απευθυνόμενη στους γονείς η Ένωση Εκπαιδευτικών Αμαρουσίου πραγματοποιεί μια διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα την πανδημία και τα σχολεία. Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται πως

από πέρσι τον Μάρτιο έναν χρόνο τώρα όλοι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες σχετικά με την υγειονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και την υφήλιο. Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες οι εκπαιδευτικοί σταθήκαμε από την πρώτη στιγμή δίπλα στους μαθητές και τις οικογένειές τους με όποιο τρόπο μπορούσαμε και χωρίς καμία στήριξη από το ΥΠΑΙΘ.

Διαβλέποντας ότι και τη φετινή σχολική χρονιά 2020 – 2021 θα αντιμετωπίζαμε τα ίδια και χειρότερα προβλήματα με την προηγούμενη χρονιά, βομβαρδίσαμε το ΥΠΑΙΘ με προτάσεις για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων, με μείωση του αριθμού των μαθητών έως 15 το ανώτερο παιδιά σε κάθε τάξη.  Δυστυχώς η ηγεσία του ΥΠΑΙΘ  κώφευσε στις απόλυτα λογικές και εφαρμόσιμες προτάσεις μας και έτσι όλοι μπορούμε  να δούμε τα αποτελέσματα αυτής της στάσης, με τα σχολεία να παραμένουν κλειστά  από 7 – 11 – 2020 έως 11 – 1 – 2021. και από 10 – 2 – 2021 έως άγνωστο πότε θ’ ανοίξουν και πάλι.

Σαν να μην ήταν όλα αυτά αρκετά και σαν να είχε επιλύσει όλα τα προβλήματα των σχολείων το ΥΠΑΙΘ αποφάσισε από 1 – 3 – 2021 να καλέσει τους εκπαιδευτικούς να εφαρμόσουν την «αξιολόγηση» της σχολικής μονάδας με κλειστά τα σχολεία!!!

Οι εκπαιδευτικοί είπαμε ως εδώ, φτάνει πια η κοροϊδία και γι’ αυτό απαντήσαμε με συντριπτική πλειοψηφία ένα μεγάλο ΟΧΙ στο ΥΠΑΙΘ.

Επειδή όμως θα θέλαμε να έχουμε και εσάς ενήμερους και δίπλα μας σ’ αυτήν τη μάχη που δίνουμε ένα χρόνο τώρα και θα συνεχίσουμε να δίνουμε για να εξασφαλίσουμε την μόρφωση των παιδιών σας και να αποτρέψουμε τα σχέδια του ΥΠΑΙΘ για διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης σας καλούμε τη Δευτέρα 8 – 3 – 2021 και ώρα 19:30 σε διαδικτυακή συνάντηση- ενημέρωση στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://us02web.zoom.us/j/84330840448?pwd=azZjc1BTTjlzRmJuQlZjZHJERzFQQT09

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας