Πρώτη μετεκλογική ανοιχτή Γενική Συνέλευση- Ενωμένο Μαρούσι, Δυνατό Μαρούσι

0

Την Κυριακή 3/11/19 έγινε στο Μαρούσι η πρώτη μετεκλογική ανοιχτή Γενική Συνέλευση της παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Γιώργος Καραμέρος, ενημέρωσε τα μέλη της για τις μετεκλογικές εξελίξεις που καθιστούν το #Ενωμένο Μαρούσι τη μοναδική σοβαρή αντιπολιτευτική δύναμη απέναντι σε μία συμπαράταξη των παλαιών συμβούλων υπό τον κ. Αμπατζόγλου, που κρατά το Μαρούσι αδρανές, χωρίς πρωτοβουλίες ή νέες ιδέες για την πόλη.

Συζητήθηκε επίσης το θέμα της στασιμότητας που παρατηρείται στην στη λύση των χρόνιων προβλημάτων του Αμαρουσίου και της ανεπάρκειας της διοίκησης να ανταποκριθεί στις ανάγκες της καθημερινότητας των Δημοτών.

Ενδεικτικά αναφέρθηκαν τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα στο ανατολικό Μαρούσι, με το έργο του ρέματος Σαπφούς να καθυστερεί λόγω της μη τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου, αλλά και στο κέντρο της πόλης, ως απόρροια της κακοτεχνίας του τείχους της Smart Plaza που “πνίγει” με όμβρια ύδατα τον εμπορικότερο δρόμο της πόλης, την οδό Ερμού.

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης έγιναν δεκάδες εγγραφές νέων μελών από πολλές γειτονιές της πόλης και τέθηκαν προτάσεις επί συγκεκριμένων προβλημάτων αλλά και ιδέες για πρωτοβουλίες που θα ανοίξουν την παράταξη προς όλους τους δημότες.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση επί του προτεινόμενου Κανονισμού Λειτουργίας της Παράταξης, ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα.

Τέλος, προκειμένου να συγκροτηθούν τα όργανα της παράταξης, η Γενική Συνέλευση προχώρησε στην εκλογή συντονιστικής επιτροπής.

Το κλίμα δυναμικού ανοίγματος της παράταξης στην κοινωνία αποτέλεσε κυρίαρχο στοιχείο της Γενικής Συνέλευσης, καθώς η πόλη δείχνει να βρίσκεται πολύ γρήγορα στον αυτόματο πιλότο μίας άχρωμης, άοσμης και άγευστης διοίκησης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας