Πρωτοβουλία κοινωνικής ευαισθητοποίησης από τη Δημοτική Αρχή και τα τοπικά καταστήματα

0

Θ. Αμπατζόγλου: Καλούμε τους συμπολίτες μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα αγάπης του Δήμου μας στις 20 Δεκεμβρίου – Σημαντική η συμμετοχή των επιχειρήσεων της πόλης μας

 

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία υλοποιούν αυτές τις ημέρες ο Δήμος Αμαρουσίου και η τοπική Αγορά με στόχο την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που αυτές τις Άγιες μέρες στερούνται τα αυτονόητα βασικά υλικά αγαθά. Με προτροπή του ίδιου του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου κινητοποιήθηκε αυτό το διάστημα μια δράση ευαισθητοποίησης καταστημάτων προκειμένου να προσφερθούν μικρά ή μεγαλύτερα δώρα για το Bazaar και τη λαχειοφόρο αγορά των Παιδικών σταθμών του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.

Σε σχετικό μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Θεόδωρος Αμπατζόγλου αναφέρει: πως «Είναι σημαντική​ η ανταπόκριση των επιχειρήσεων της πόλης μας στο κάλεσμα αγάπης του Δήμου μας, που σκοπό έχει την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και συνεπώς των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Καλούμε τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να αποδείξουν εμπράκτως τη δική τους αλληλεγγύη σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Με την ευκαιρία τονίζω πως το κάλεσμα και οι δράσεις του Δήμου μας είναι διαρκείς και όχι μόνο τις ημέρες των εορτών».

Ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α και  Δημοτικός Σύμβουλος κος Πέτρος Κόνιαρης, δήλωσε στην εφημερίδα ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ για την δράση: «Στηρίζουμε την τοπική αγορά του Δήμου μας θέλοντας να τονώσουμε την κίνηση στα μαγαζιά. Οι καταστηματάρχες αξίζουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» διότι η πράξη τους αυτή, βοηθώντας δηλαδή το bazaar του Παιδικού Σταθμού, είναι για ένα θεάρεστο κοινωνικό σκοπό, με το οποίο θα τονώσουμε τις ευπαθείς ομάδες και ειδικά τις οικογένειες που τις Άγιες αυτές ημέρες αγάπης χρειάζονται την βοήθεια όλων μας»

Δραστήριοι και ακούραστοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του συνδυασμού «Μαρούσι-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» προσέγγισαν τους Μαρουσσιώτες καταστηματάρχες. Η ανταπόκριση τους ήταν μοναδική και ο αριθμός των δώρων που έχει συγκεντρωθεί έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Δημοτική αρχή, ιδιώτες, καταστήματα, όλοι αυτές τις μέρες έχουν γίνει μία ομάδα και δουλεύουν άοκνα, προετοιμάζοντας το bazaar του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α. που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20/12 από τις 10:00 – 20:00 μμ στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, προκειμένου να ανακουφίσει κάποιες ανάγκες συνδημοτών μας σκορπίζοντας την χαρά και μοιράζοντας την ελπίδα και το όνειρο της κοινωνικής συνοχής και της αλληλεγγύης.

Στην δράση συμμετείχαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ Αντιπρόεδροι Επιτροπών Φανή Λέκκα και ο  Γιάννης Ιωαννίδης και τα μέλη Επιτροπών του Δήμου Αμαρουσίου Ιωάννα Αμαξηλάτη,  Μάρθα Διονυσιάδου,  Μαριάννα Ζερβάκη,  Εύα Μαυρίδου και Κατερίνα Σκιντζού.

Στο πλαίσιο της δράσης, το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 05:30 μ.μ. για  τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών θα παρουσιασθεί η Χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση «Το μυστικό της αγάπης», σε σκηνοθεσία Κικής Αυγουστάτου. Παίζουν, χορεύουν και τραγουδούν ο Σπύρος Αυγουστάτος, η Μαρίνα Τσουμπρή και η Αγγελική Σκαρλάτου.

Σημειώνεται πως τα προσφερόμενα δώρα από τις επιχειρήσεις, θα διατεθούν  μέσω λαχειοφόρου αγοράς και σχετικής κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα της διοργάνωσης του Χριστουγεννιάτικου Bazaar. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στο site του Δήμου Αμαρουσίου.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας