Σε απόλυτη ετοιμότητα ο μηχανισμός του Δήμου αντιμετώπισε την κακοκαιρία

0

Με άριστο συντονισμό και οργάνωση υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου κου Θ. Αμπατζόγλου οι υπηρεσίες του Δήμου και το προσωπικό τους αντιμετώπισαν την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών. Συνεπής στις δεσμεύσεις του ο κος Δήμαρχος, για έμφαση στην ασφάλεια των πολιτών, την πολιτική προστασία και το περιβάλλον κατηύθυνε τόσο τη Δ/ση Καθαριότητας όσο και την Πολιτική Προστασία προκειμένου να ανταποκριθούν άμεσα στα αιτήματα των δημοτών που προέκυψαν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Για δύο 24ωρα τα συνεργεία του Δήμου αντιμετώπισαν δέκα περιστατικά από πτώσεις δέντρων λόγω των ισχυρών ανέμων τα οποία είτε έφραζαν το οδόστρωμα ή είχαν καταπλακώσει κάποιο σταθμευμένο όχημα και άμεσα με ίδια μέσα του Δήμου και μηχανήματα τα απομάκρυναν αποτελεσματικά αποκαθιστώντας την κυκλοφορία.

Επιπλέον τα μηχανήματα του Δήμου βρίσκονταν σε ετοιμότητα και για την περίπτωση χιονόπτωσης όμως δεν χρειάστηκε. Γενικότερα ιδιαίτερα προβλήματα δεν παρουσιάστηκαν στην πόλη και τους δρόμους της και όπως μας διαβεβαίωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Ε. Κατσιγιάννης οι Υπηρεσίες του Δήμου σε όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας παρέμειναν σε επιφυλακή και έγκαιρα παρενέβησαν όπου απαιτήθηκε. Γι΄αυτό άλλωστε και την ημέρα των Θεοφανίων ο Δήμαρχος κος Θ. Αμπατζόγλου απηύθυνε συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του Δήμου για τις προσπάθειες που κατέβαλαν.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας