Σημαντική συμβολή στο κοινωνικό έργο του Δήμου Αμαρουσίου η χορηγία της εταιρίας “Smilekiosk” με 70 κιβώτια τροφίμων, εν όψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα

0

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024, η χορηγία 70 κιβωτίων με είδη πρώτης ανάγκης της εταιρίας “Smilekiosk” προς τις Ενορίες της πόλης και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου.

Η εταιρεία “Smilekiosk”, αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελείται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου, συμμετέχει σταθερά στο Χορηγικό Πρόγραμμα “Συνεργασία”, που έχει θέσει σε εφαρμογή η Διοίκηση του Θ. Αμπατζόγλου.

Ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στην εκπρόσωπο της εταιρείας κα Σκιαδά Ιωάννα,  ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες της “Smilekiosk” Χρήστο & Απόστολο Κεντικελένη,  ΄΄για την αξιέπαινη προσφορά τους, εξαίροντας παράλληλα όλες τις δράσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και την αναγκαιότητά τους ώστε να υποστηρίζονται ανελλιπώς οι κοινωνικές δομές και κατ’ επέκταση οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Αμαρουσίου.

Έκαστο των 70 δωροκιβωτίων, περιέχει: ζυμαρικά, όσπρια, χυμούς ντομάτας, γάλα εβαπορέ, κονσέρβα σαρδέλες, κρέμες άνθους αραβοσίτου, αλεύρι κ.α.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου  ευχαρίστησε ακόμη την Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη για την οργάνωση της εν λόγω χορηγικής δράσης και ιδιαιτέρως εν όψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας